Terreurdreiging in Brussel - Minister-President Rudi Vervoort en Minister van Economie en Werk Didier Gosuin hebben samengezeten met UNIZO

Minister-President Rudi Vervoort en Minister van Economie en Werk Didier Gosuin hebben samengezeten met de sociale partners over de huidige situatie in Brussel. 

Alle deelnemers, waaronder ook UNIZO, lieten weten dat zij zonder talmen de eerste lessen willen trekken uit de voorbije dagen. "We moeten onmiddellijk sterke antwoorden bieden en iedereen aansporen tot kalmte en vastberadenheid. Brussel zit niet op de knieën en heeft zich sinds zaterdag overeind weten houden", aldus Rudi Vervoort.

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft van de federale overheid de nodige middelen gekregen om het normale leven geleidelijk terug op gang te laten komen en wil laten zien dat Brussel zich, net zoals Parijs, niet laat overheersen door een angstpsychose. "De hoofdstad van het land en van Europa zal niet gebukt gaan onder de terreur. Onze grote evenementen zullen gewoon blijven doorgaan en plaatsvinden in een sereen en verantwoord klimaat. Hetzelfde geldt voor de beurzen, grote conferenties en toppen die in Brussel georganiseerd worden", benadrukte de Minister-President. 

Meer over: Steunmaatregelen, Steunmaatregelen Brussels Gewest