UNIZO schenkt 20 laptops aan lagere school Klavertjevier

"Het is echt tof dat onze buur aan ons heeft gedacht. Ik hoop dat nog meer bedrijven dit goede voorbeeld zullen volgen! We kunnen nu veel efficiënter te werk gaan omdat we weten dat onze leerlingen het nodige materiaal hebben! Heel mooi om te zien dat we ook op deze manier zorg dragen voor elkaar!”: Katrien Kovaleni, directrice gemeentelijke lagere school Klavertjevier in de Brusselse Noordwijk, met Anton Van Assche, verantwoordelijke UNIZO-werking Brussel.

Vandaag overhandigde UNIZO 20 laptops aan de Hoofdstedelijke basisschool Klavertje Vier in de Brusselse Noordwijk.
Waarom juist die school? Dat is eenvoudig: UNIZO en de Basisschool Klavertje Vier zijn buren. Klavertje Vier kan ook de nodige ICT-ondersteuning bieden om de kinderen te tonen hoe ze de laptop goed kunnen gebruiken. Het is de bedoeling dat de kinderen in gezinnen die nu over geen enkele laptop beschikken, eerst bediend worden. Zo kunnen ze na de paasvakantie meteen aan de slag. De directeur van de Lagere school, Katrien Kovaleni, reageerde enthousiast: “Het is echt tof dat onze buur aan ons heeft gedacht.
Ik hoop dat nog meer bedrijven dit goede voorbeeld zullen volgen! We kunnen nu veel efficiënter te werk gaan omdat we weten dat onze leerlingen het nodige materiaal hebben! Heel mooi om te zien dat we ook op deze manier zorg dragen voor elkaar!” 
UNIZO vindt het belangrijk om zich als organisatie ook te richten op de eigen omgeving. Alle UNIZO-medewerkers komen hier, in niet-coronatijden, elke dag. Vele collega’s wonen niet in Brussel, maar tonen daarom niet minder interesse voor wat er leeft en gebeurt in de omgeving van het UNIZO-kantoor. UNIZO wenst de school en de leerlingen veel succes!
 
UNIZO beantwoordde de oproep https://elke-leerling-online.coronadenktank.be/.
Heb je als ondernemer ook enkele bruikbare laptops over die je tijdelijk of definitief kan missen? Kijk op de site aan welke school in je buurt je ze kan schenken.
 

Ontdek hier hoe ver UNIZO gelegen is van Klavertjevier

Bekijk hier de fotoreportage

Meer over: Corona, Brussel
Thema: Actueel