Nieuwsbrief februari 2017

UNIZO
 BRUSSEL

 

 

Niet leesbaar? Klik hier

 

STEL ONS UW VRAAG FacebookTwitterTelefoon

 

 

INTRO.

 

Beste ondernemer,

In deze eerste nieuwsbrief van 2017 brengen we u graag op de hoogte van de acties die we ter ondersteuning van Brusselse ondernemers voeren. Voortaan bieden wij u en uw onderneming een ervaren co-piloot om 2017 in 'pole position' te starten: Bernard Denys heeft het UNIZO Brussel - team vervoegd, u kunt hem bereiken via 0475/63.83.01 of via bernard.denys@unizo.be

Voor vragen of suggesties staan we uiteraard tot uw beschikking. Onze nieuwe Brusselse website biedt u een duidelijk overzicht van onze acties en diensten. U vindt meer informatie op www.unizo.be/brussel

 

Met vriendelijke groet,

Anton_Van_Assche
Anton Van Assche
Coördinator UNIZO werking in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Nancy Van Espen
Regiodirecteur UNIZO Vlaams-Brabant & BrusselNancy_Van_Espen

 

 

 

Reageer...

 

NIEUWS.

Stel u kandidaat als mentor in het unieke project 'Sterke Onderneemsters in Bxl'!

Deelt u graag uw kennis en passie met jonge onderneemsters?
Dit kan bij de Trefpunten georganiseerd door Markant vzw, in samenwerking met UNIZO. Daar krijgen 4 mentors de kans om deel te nemen in een uniek panelgesprek waar hun verhaal én hun zaak centraal staan! Tijdens een speeddate krijgen mentors de kans om zichzelf en hun bedrijf voor te stellen.

 

Klik hier voor meer info.

 

Brusselse KMO's staan vandaag (financieel) een stuk sterker, maar aarzelen nog om te investeren!

De KMO's zijn een stuk sterker uit de crisis gekomen. Hun eigen vermogen stijgt, rekeningen worden sneller betaald en ze zijn beter gewapend tegen grote economische schokken, zo blijkt uit het jaarlijkse KMO-rapport van ondernemersorganisaties UNIZO, UCM en onderzoeksbureau Graydon.

Klik hier voor meer info.

 

 

 

 

UNIZO IN HET BRUSSELS GEWEST.

UNIZO organiseert een reeks workshops voor Brusselse ondernemers!

UNIZO organiseert tussen februari en juni 2017, met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en in samenwerking met gemeenten en handelaarsverenigingen, een reeks workshops over de thema's 'Mijn handelszaak op het web' en 'Mijn handelszaak optimaliseren'.
De eerste workshop 'Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid op het web' gaat door op 23 februari om 19u in Anderlecht.

Klik hier voor meer info en inschrijven.

Advies Brusselse Middenstandskamer hinder bij openbare werken

De Brusselse Middenstandskamer, voorgezeten door UNIZO, bracht eind januari een advies uit over de maatregelen om de hinder bij openbare werken te beperken. Dit advies werd aan de Minister en alle Brusselse burgemeesters bezorgd.

U vindt de tekst van advies hier.

 

 
 
 

 

TELEX.

Brusselse ondernemer in de kijker: Lieve Buyse, Hatshoe

Elk seizoen wordt er bij Hatshoe een eigenzinnige keuze gemaakt uit het uitgebreide aanbod aan nieuwe schoenontwerpen. Schoonheid en creactiviteit zijn daarbij belangrijke criteria, comfort en duurzaamheid zijn dat evenzeer. U kan bij Hatshoe een selectie schoenen komen bekijken van verschillende merken.

Lieve Buyse is de bezielster van Hatshoe. Zij kiest met zorg elk model, presenteert het op een sobere, elegante manier en heeft oor voor de wensen van elke individuele klant.

Klik hier voor meer info.

Lieve_Buyse.jpg

 

 

Infosessie 'Starten als zelfstandig ondernemer'

Deze UNIZO infosessie leidt u van A tot Z door een opstartparcours, van startvoorwaarden, juridische vormen, subsidies en steunmaatregelen, tot sociaal statuut, boekhouding en btw.
Daarnaast geeft de UNIZO startersadviseur u specifieke tips mee voor een sterke start en hoe u aan een ondernemingsplan begint. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer.

Klik hier voor meer info en inschrijving.

 

 

 

 

Logo_full_color_rood_voor_online

 

  Partnerlogobalk           

 

 

 

 

UNIZO Brussel

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel
T 02 21 22 510 - brussel@unizo.be

 

Facebook    Twitter    LinkedIn

 
 
 
Thema: Actueel