BTW en e-commerce

Vanaf 1 juli 2021 zijn enkele nieuwe btw-regels van toepassing zijn voor grensoverschrijdende e-commerce, meer bepaald voor de online verkoop aan consumenten. Voor handel tussen bedrijven verandert er voorlopig niets.
Deze maatregelen hebben als doelstelling het btw-stelsel voor de online verkoop van goederen te vereenvoudigen en te moderniseren, alsmede btw-fraude aan te pakken. Ze zorgen ook voor eerlijke concurrentie voor Europese bedrijven.

Meer info over 

24 mei 2022 Online Adviesdag Internationaal Digitaal

Aan de hand van online gesprekken met tal van experten, zullen we je zoveel mogelijk tips en tricks trachten mee te geven rond de verschillende aspecten van grensoverschrijdende e-commerce. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om al jullie vragen te stellen via chat aan onze experten. Deze topics komen aan bod: algemen trends, BTW, douane, online platformen, sociale media, logistiek, subsidies, ... .

Met dit gratis initiatief willen we onze Vlaamse ondernemers die de stap hebben gezet of willen zetten richting e-commerce, of zij die er al enige ervaring mee hebben, informeren over en overtuigen van de internationale opportuniteiten voor B2C e-commerce.
Noteer de datum alvast in je agenda: 24 mei 2022, van 12u tot 18u.

Schrijf je hier in!

 

Meer info: online verkopen, Belastingen, Btw, E-commerce, Internationaal, Export, Import