Dag van de Medewerker: wedstrijd

Dag van de Medewerker logoUNIZO roept de derde donderdag van april (traditioneel ‘Secretaressedag') uit tot de Dag van de Medewerker!

Functies evolueren en teams werken heel anders dan 15 jaar geleden. Overal op de werkvloer maken werknemers het verschil. De Dag van de Medewerker wil op een positieve manier alle talenten binnen onze ondernemingen in de schijnwerpers plaatsen en bedanken voor hun inzet. Goede medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming. 

VIER JOUW HELDEN
Op donderdag 16 april is het weer zo ver!
Al zal de editie van 2020 gezien de huidige coronacrisis op een iets andere manier gevierd (moeten) worden. Momenteel is het voor veel ondernemers een heel moeilijke en onzekere periode. Een heleboel ondernemers hebben verplicht de deuren moeten sluiten. Anderen moeten inventief zijn om binnen de huidige maatregelen toch te kunnen blijven doorwerken. Dit vraagt veel van jou als ondernemer, maar zeker ook van jouw medewerkers. Een reden te meer om hen ook in deze uitzonderlijke periode te laten voelen wat zij voor jou waard zijn. Een erkenning voor hun dagdagelijkse inzet.

TOON JE TEAM EN WIN
Lanceer een leuke actie
 tussen 16 april en 30 juni 2020 om de hoofdrolspelers binnen je onderneming onder de aandacht te brengen. Maak zo kans op een leuke foodtruck die bij jou de lunch voor het hele team komt verzorgen.

Om positieve en inspirerende acties van werkgevers onder de aandacht te brengen koppelt UNIZO een wedstrijd aan de Dag van de Medewerker. Ondernemingen die tussen 16 april 2020 en 30 juni 2020 een vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie opzetten voor hun medewerkers komen in aanmerking om een mooie prijs te winnen. De meest vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie over de provincies heen kan het bezoek van een foodtruck voor het hele bedrijf winnen.
 

Winnaars 2020

Nationale winnaar:
West-Vlaanderen: Schoenen Verdievel

Zij wisten de jury te overtuigen door hun doorzettingsvermogen en oog voor elke medewerker. Schoenen Verdievel heeft een aantal zware jaren achter de rug, zonder de moed te verliezen, zonder het plezier te verliezen én zonder elkaar te verliezen. Als een echt team zijn zij de afgelopen jaren doorgekomen en zij zijn dan ook klaar om er de volgende jaren in te vliegen.

Eenmaal de huidige coronamaatregelen versoepeld worden mogen zij onze foodtruck verwachten voor een heerlijke lunch!
 

Provinciale laureaten:
Antwerpen: Yuki
Limburg: Q-top
Oost-Vlaanderen: IT1
Vlaams-Brabant: No Jokes - 100% Creative Concepts / Stuimeel & Stamper

Volg ook de Dag van de Medewerker-pagina op Facebook:

(bv. 0123.456.789)
Omschrijf in max. 600 tekens (incl spaties) hoe u uw medewerkers bedankt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx odt ppt pptx avi mov mp3 zip mp4.