Dag van de Medewerker: wedstrijd

Dag van de Medewerker logoUNIZO roept de derde donderdag van april (traditioneel ‘Secretaressedag') uit tot de Dag van de Medewerker!

Functies evolueren en teams werken heel anders dan 15 jaar geleden. Overal op de werkvloer maken werknemers het verschil. De Dag van de Medewerker wil op een positieve manier alle talenten binnen onze ondernemingen in de schijnwerpers plaatsen en bedanken voor hun inzet. Goede medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming. 

Stelt u ook mensen te werk? Neem dan deel aan de Dag van de Medewerker tussen 16 april 2020 en 29 mei 2020 en toon zo dat uw onderneming aandacht heeft voor een duurzaam HR beleid.

Om positieve en inspirerende acties van werkgevers onder de aandacht te brengen koppelt UNIZO een wedstrijd aan de Dag van de Medewerker. Ondernemingen die op of rond 18 april 2019 een vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie opzetten voor hun medewerkers komen in aanmerking om een mooie prijs te winnen. De meest vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie over de provincies heen kan het bezoek van een foodtruck voor het hele bedrijf winnen. Daarnaast wordt er per provincie nog een winnaar geloot voor een gratis deelname aan het traject Jobstap.
 

Winnaars 2019

Nationale winnaar:
Vlaams-Brabant: NMG

Zij wisten de jury te overtuigen met hun dagelijkse inzet voor alle talenten in hun organisatie. Een cultuur waarin talenten maximaal gestimuleerd worden en mensen hun dromen kunnen najagen. Een structuur met aandacht voor de balans tussen werk en privé, gezondheid, mobiliteit, persoonlijke ontwikkeling. Deze continue aandacht voor de medewerker en al zijn talenten maakt van NMG een zeer terechte winnaar. Zij kregen onze foodtruck over de vloer voor een heerlijke lunch!

Provinciale laureaten:
Antwerpen: Elmos
Limburg: Dierenkliniek Hulsterheide
Oost-Vlaanderen: Zonnehoeve Production
West-Vlaanderen: Gediflora

Volg ook de Dag van de Medewerker-pagina op Facebook:

(bv. 0123.456.789)
Omschrijf in max. 600 tekens (incl spaties) hoe u uw medewerkers bedankt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx odt ppt pptx avi mov mp3 zip mp4.
Privacy

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid