Dag van de Medewerker: wedstrijd

Dag van de Medewerker logoUNIZO roept de derde donderdag van april (traditioneel ‘Secretaressedag') uit tot de Dag van de Medewerker!

Functies evolueren en teams werken heel anders dan 15 jaar geleden. Overal op de werkvloer maken werknemers het verschil. De Dag van de Medewerker wil op een positieve manier alle talenten binnen onze ondernemingen in de schijnwerpers plaatsen en bedanken voor hun inzet. Goede medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming. 

Stelt u ook mensen te werk? Neem dan deel aan de Dag van de Medewerker tussen 18 april 2019 en 31 mei 2019 en toon zo dat uw onderneming aandacht heeft voor een duurzaam HR beleid.

Om positieve en inspirerende acties van werkgevers onder de aandacht te brengen koppelt UNIZO een wedstrijd aan de Dag van de Medewerker. Ondernemingen die op of rond 18 april 2019 een vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie opzetten voor hun medewerkers komen in aanmerking om een mooie prijs te winnen. De meest vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie over de provincies heen kan het bezoek van een foodtruck voor het hele bedrijf winnen. Daarnaast wordt er per provincie nog een winnaar geloot voor een gratis deelname aan het traject Jobstap.

 

De winnaar is bekend!

NMG uit het Aarschot wint de wedstrijd Dag van de Medewerker 2019.

Zij wisten de jury te overtuigen met hun dagelijkse inzet voor alle talenten in hun organisatie. Een cultuur waarin talenten maximaal gestimuleerd worden en mensen hun dromen kunnen najagen. Een structuur met aandacht voor de balans tussen werk en privé, gezondheid, mobiliteit, persoonlijke ontwikkeling. Deze continue aandacht voor de medewerker en al zijn talenten maakt van NMG een zeer terechte winnaar. Zij mogen onze foodtruck verwachten voor een heerlijke lunch!

Provinciale laureaten:

Antwerpen: Elmos

Limburg: Dierenkliniek Hulsterheide

Oost-Vlaanderen: Zonnehoeve Production

West-Vlaanderen: Gediflora

 

Volg ook de Dag van de Medewerker-pagina op Facebook:

(bv. 0123.456.789)
Omschrijf in max. 600 tekens (incl spaties) hoe u uw medewerkers bedankt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx odt ppt pptx avi mov mp3 zip mp4.

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid