Dag van de Medewerker: wedstrijd

Dag van de Medewerker logoUNIZO roept de derde donderdag van april (traditioneel ‘Secretaressedag') uit tot de Dag van de Medewerker!

Functies evolueren en teams werken heel anders dan 15 jaar geleden. Overal op de werkvloer maken werknemers het verschil. De Dag van de Medewerker wil op een positieve manier alle talenten binnen onze ondernemingen in de schijnwerpers plaatsen en bedanken voor hun inzet. Goede medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming. 

VIER JOUW HELDEN
Op donderdag 16 april is het weer zo ver!
Al zal de editie van 2020 gezien de huidige coronacrisis op een iets andere manier gevierd (moeten) worden. Momenteel is het voor veel ondernemers een heel moeilijke en onzekere periode. Een heleboel ondernemers hebben verplicht de deuren moeten sluiten. Anderen moeten inventief zijn om binnen de huidige maatregelen toch te kunnen blijven doorwerken. Dit vraagt veel van jou als ondernemer, maar zeker ook van jouw medewerkers. Een reden te meer om hen ook in deze uitzonderlijke periode te laten voelen wat zij voor jou waard zijn. Een erkenning voor hun dagdagelijkse inzet.

TOON JE TEAM EN WIN
Lanceer een leuke actie
 tussen 16 april en 30 juni 2020 om de hoofdrolspelers binnen je onderneming onder de aandacht te brengen. Maak zo kans op een leuke foodtruck die bij jou de lunch voor het hele team komt verzorgen.

Om positieve en inspirerende acties van werkgevers onder de aandacht te brengen koppelt UNIZO een wedstrijd aan de Dag van de Medewerker. Ondernemingen die tussen 16 april 2020 en 30 juni 2020 een vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie opzetten voor hun medewerkers komen in aanmerking om een mooie prijs te winnen. De meest vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie over de provincies heen kan het bezoek van een foodtruck voor het hele bedrijf winnen.
 

Winnaars 2019

Nationale winnaar:
Vlaams-Brabant: NMG

Zij wisten de jury te overtuigen met hun dagelijkse inzet voor alle talenten in hun organisatie. Een cultuur waarin talenten maximaal gestimuleerd worden en mensen hun dromen kunnen najagen. Een structuur met aandacht voor de balans tussen werk en privé, gezondheid, mobiliteit, persoonlijke ontwikkeling. Deze continue aandacht voor de medewerker en al zijn talenten maakt van NMG een zeer terechte winnaar. Zij kregen onze foodtruck over de vloer voor een heerlijke lunch!

Provinciale laureaten:
Antwerpen: Elmos - Elke medewerker kreeg een persoonlijk certificaat met complimenten van klanten en de leidinggevende.
Limburg: Dierenkliniek Hulsterheide - Een knotsgekke teambuilding vol outdooractiviteiten.
Oost-Vlaanderen: Zonnehoeve Production - Elke week wordt via sociale media 1 medewerker in de kijker gezet.
West-Vlaanderen: Gediflora - De culturele diversiteit binnen het bedrijf werd vertaald in een wereldmarktje: iedere medewerker maakt 1 gerecht om zijn/haar afkomst in de kijker te zetten.

Volg ook de Dag van de Medewerker-pagina op Facebook:

(bv. 0123.456.789)
Omschrijf in max. 600 tekens (incl spaties) hoe u uw medewerkers bedankt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx odt ppt pptx avi mov mp3 zip mp4.