Dag van de Freelancer

Op donderdag 10 oktober 2019 slaan Jellow, NextConomy en UNIZO de handen in elkaar tijdens de eerste ‘Dag van de Freelancer’. Hoe ziet het freelance ondernemen in Vlaanderen er vandaag en morgen uit? Waar liggen freelancers van wakker? Hoe ze komen aan hun klanten? Wat zijn de resultaten van het Freelancer Focus Rapport? Dát ontdek je tijdens onze Dag van de Freelancer!

Maar dat is nog niet alles. Want met de hulp van onze sprekers word jij binnenkort een betere opdrachtgever of een betere freelancer. Onder meer Ellen Pensaert (Legal & HR senior counsel, Furbo Legal), Marleen Deleu (Director Trends & Insights, NextConomy), Mark Willems (CEO Jellow België), Robin Deman (expert Economie & Onderzoek UNIZO) en Danny Van Assche (gedelegeerd-bestuurder UNIZO) geven jou dé tips & tricks die je nodig hebt om als freelancer en opdrachtgever optimaal samen te werken.

Voor wie bedoeld?
Voor freelancers, maar ook voor hun opdrachtgevers! Dus ook HR managers, Inkopers, bedrijfsleiders of andere ‘stakeholders’ die betrokken zijn met de wereld van het freelancen.

Presentatie
door Ilse De Vis.

Programma
Het programma vind je hier.

Praktisch
Donderdag 10 oktober 2019 van 13:00 – 19:00 u
De Melkerij, 3A Brusselsesteenweg - 1980 Zemst
#dagvandefreelancer

Ja, ik schrijf me in!

Goede afspraken maken goede vrienden. Werk bij elke opdracht met een contract. Als UNIZO-lid kan je hiervoor gebruik maken van het gratis modelcontract freelancers. Je vindt dit contract op www.unizo.be/modelbrieven.