01 okt 2019
Leuven / Cursus

Ondernemersforum | Analyseer je data en verras je publiek

Bestudeer en interpreteer je data voor hypergerichte communicatie

Bewaar je data zoals contactopnames en -gegevens maar weet je niet hoe je deze kan benutten? Mis je knowhow voor een digitale aanpak op maat? Dit ondernemersforum laat je proeven van data, oftewel het nieuwe goud. Na vier sessies kan je klantgegevens interpreteren en uiterst slim inzetten via hands-on tools. Uitkomst? Meer rendement voor je onderneming!

[ DOOR WIE ] De experts van BrainRangers uit Tongeren zijn gespecialiseerd in het oplossen van digitale vraagstukken. Ze voelen zich in hun element in een complexe IT-omgeving waar ze oplossingen in mensentaal voorschotelen. Dit ondernemersforum leert je nuttige klantgegevens te identificeren en ze in te passen in je verkoopproces. BrainRangers is ook de geknipte partij voor een waterdichte bescherming van persoonsgegevens en GDPR binnen kleine en middelgrote ondernemingen.

[ VOOR WIE ] Gebruik je klantgegevens enkel voor administratie en facturatie? Zou je de data waarover je beschikt actief willen gebruiken? Geen schrik van planning en optimalisatie? Deze sessies zijn op het lijf geschreven van ondernemers die prospecten aan boord willen krijgen, efficiënter willen werken en resultaten meetbaar willen verbeteren.

[ PROGRAMMA ]

19u00 Ontvangstdiner en netwerkmoment

20u00 Interactieve workshop ‘Analyseer je data en verras je publiek’

22u30 Napraten bij een drankje

Sessies

Sessie 1: Je data binnen handbereik

Nieuwsbriefinschrijvingen, contactgegevens van prospecten, goedgekeurde budgetten, websiteclicks, … De data waarover je als ondernemer beschikt is ontzettend kostbaar en dat weten cybercriminelen maar al te goed. In deze eerste ontnuchterende sessie rond cybercriminaliteit krijg je een uitgebreide introductie tot phishing, virussen en hacking.

01/10/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Je data beschermen met ijzersterke tools

Je bedrijfsgegevens beschermen is geen rocket science. We tonen hoe je je data kan beschermen voor concurrenten, hackers of ex-werknemers. Wat dacht je van een professionele paswoord-policy, versleutelde gegevens en toegankelijke tips en tricks voor een beveiligde digitale omgeving?

08/10/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Je data doen renderen

Tijdens de derde sessie leer je je data interpreteren. Je ontdekt de ontelbare mogelijkheden van de gegevens waarover je al die tijd al beschikte. We lichten een tipje van de sluier van direct marketing, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en sociale media en hoe ze jouw business kunnen versterken. Je zal data niet langer als een opgave maar als een opportuniteit zien.

15/10/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Je data volgens de regels van de kunst

Als onderneming ben je verplicht de privacywetgeving te respecteren. Maar die hoeft je ambities niet tegen te houden. Meer prospecten overtuigen? Straffe deals sluiten? Nieuwsbrieven op maat uitsturen? Geen probleem. Want wie GDPR compliant is, kan meer klantendata verzamelen en gebruiken!

22/10/2019 - 19:00 - 23:00

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (ondernemersforum@unizo.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersforum, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel) te worden bezorgd. Een UNIZO OndernemersForum komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
1 x Niet-leden: 460,00 € Excl. btw
Totaal: 556,60 EUR incl. btw