I'm still standing

Je kent ze wel, de dorpen waar vroeger zeven cafés, twee bakkers, een krantenwinkel, een bloemenwinkel, meerdere banken, een fietsenwinkel en een optieker waren.

Anno 2023 zijn de zelfstandigen in zo’n dorpen vaak uitgedund tot een sterke kern van 2 à 3 handelszaken: die ene topslager, die gepassioneerde fietsenmaker en die horecazaak die is uitgegroeid tot vaste waarde. Het zijn die ‘overblijvers’, de sterke overlevers, die we dit jaar extra willen ondersteunen.

Waar kan UNIZO allemaal bij helpen? 

  • Klanten: Hoe trek ik meer klanten aan?
  • Financiën: Welke soorten klanten en welke productcategorieën zijn het meest winstgevend? Wat kan ik doen om mijn cashflow te verbeteren? …
  • (Online) Marketing en communicatie: Google bedrijfsprofiel, website, webshop, sociale media, …
  • Interne organisatie/timemanagement/personeel: Hoe zet je tijd efficiënt in? Hoe zorg je voor work/life balance zonder aan je winst te sleutelen?
  • Digitalisering: Hoe verzamel je de gegevens van je klanten en zet je deze in? Heb je al een kassasysteem? CRM? Online administratie tools?

Dankzij de financiële steun van Provincie Oost-Vlaanderen kunnen we 16 trajecten met 5 uur individueel advies aanbieden voor 99 euro (excl. btw).

Wil je zelf deelnemen of ken je een ondernemer die interesse zou hebben in dit traject?

Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen gauw contact met je op om na te gaan of dit het meest geschikte traject voor je is. 

Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens

De gegevens die je invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die je met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit ons gerechtvaardigd belang om leden te werven gebruiken wij deze gegevens ook om je relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. Je kan te allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en jouw rechten vind je in ons privacybeleid.

Onze projectpartner