Digitale vaardigheden. Leid jezelf op


Je wil inspelen op de nieuwe trends en ontwikkelingen zoals de snelle digitalisering van onze maatschappij. Je wilt bijblijven en nog liever je concurrenten een stapje voor blijven. Dat vereist kennis van digitale tools en goede vaardigheden.  Voor jezelf en je personeel.

Hoe doe je dat terwijl er elke dag nieuwe technologieën worden geïntroduceerd?  Elders volgen we deze vernieuwingen, maar hier houden we de opleidingsmogelijkheden in het oog. Meet alvast jouw algemene digitale situatie met aandacht voor de digitale vaardigheden en ontvang specifiek advies op maat en algemene tips.  

unizo scan digitalisering

Goed bezig? Doe de UNIZO-scan digitaliseren! 

Ben je mee met de laatste technologische trends? Zit je op de digitale trein, heb je die gemist of zit je nog wat achteraan? Check het via de UNIZO-scan digitalisering (met de steun van Imec). De scan meet de digitale maturiteit van je onderneming en geeft je advies en tips op maat.

Doe de scan!

Haal meer uit jouw klantenrelaties met datagedreven technologie

In ons innovatieforatraject dompelen experts en collega-ondernemers je in 5 sessies onder in de vele opportuniteiten van digitalisering en in de geheimen van slimme klantenrelaties.

Volg het traject!

BUSINESS EXPERT

Heb jij een business expert aangesteld? De Business Expert - je digitale adviseur- adviseert en begeleidt je bij het toepassen van de beste telecom- en digitale oplossingen ongeacht of je net start met een nieuwe zaak, of als je al een bloeiende zaak hebt.

Wat doet je Business Expert voor jou?

  • Bekijkt jouw specifieke situatie en raadt op basis daarvan telecom- en digitale oplossingen aan, die jij precies nodig hebt.
  • Laat je ontdekken hoe je digitale hulpmiddelen in je bedrijf kunt gaan gebruiken.
  • Analyseert samen met jou je huidige telecom-situatie en legt uit hoe jij je oplossingen en tariefplannen kunt optimaliseren, om zo up-to-date te blijven.
  • Helpt je op kantoor, om het beste uit je internet en telefonie te halen.
  • Komt op afspraak in jouw zaak langs. 

Maak een afspraak op www.proximus.be/bizzexpert

PRIME

Je zaak kan niet wachten

Als ondernemer heb je geen tijd om je vraag steeds opnieuw te herhalen. Met de nieuwe Prime-dienst geniet je van een vlotte, persoonlijke en professionele service: stel je vraag slechts 1 keer, een expert zorgt voor de verdere opvolging.

De Prime-garanties:

  • Een Business Expert volgt je vraag van A tot Z
  • Gemakkelijk, via de MyProximus-app
  • Blijf op elk moment op de hoogte van de status van je vraag

Jouw Prime voordelen

1 Business Expert voor je vraag
Je wil je verhaal maar 1 keer doen. Eén Business Expert is jouw persoonlijke contactpersoon en gaat met jouw vraag aan de slag, van A tot Z. Jij kan je tijd besteden aan je klanten.

Gemakkelijk toegankelijk
Wachten aan de telefoon, da's passé. Stel je vraag in de MyProximus-app! Krijg het gepaste advies via de app of word doorverbonden met een Business Expert, via een gesprek of via chat. Hij/zij kan jou ook terugbellen.

Volg de status van je vraag
Je kan op elk moment bekijken wat er al gebeurd is voor je vraag, via de MyProximus-app. In 1 klik kan je contact opnemen met je Business Expert indien nodig.

Kies ook voor Business Flex en ervaar de Prime-service
Kies voor wat jij nodig hebt. Stel je pack zelf samen, op maat van jouw zaak. Zo blijf je altijd en optimaal verbonden, maak je je geen zorgen over je verbruik én geniet je van Prime. Gemoedsrust en tijdswinst, daar gaan we voor.

PRIME