Download GRATIS het boek ‘Vele (om)wegen naar groei’

Auteur Christina Van Geel sprak op vraag van UNIZO met 25 sterke ondernemers over hun weg naar groei. Ondernemers die vandaag vaak nog niet in de spotlights staan, maar die plaats wel verdienen. Omdat ze inspireren, goesting geven en vanuit hun passie een (h)eerlijk authentiek verhaal brengen over wat hen drijft. Over wat ondernemen nu echt inhoudt.

Ondernemers vinden in dit boek zielsverwanten, die hun persoonlijk groeiverhaal doorspekken met zeer uiteenlopende tips. Andere lezers krijgen hier misschien dat duwtje dat ze zochten om toch die stap te durven zetten en in elk geval 20 ijzersterke verhalen over goesting, durf, de wereld een beetje verbeteren en daar je boterham mee verdienen.

Kan u het bestand niet openen? Download hier de vereiste software of app voor uw PC, Mac, tablet of smartphone. 

Met dank aan onze partners:

(bv. 0123.456.789)

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid