16 nov 2018
Kampenhout / Netwerkactiviteit

Dag van de Ondernemer: Luxueus Netwerkontbijt bij Chocola-Tuti

Op vrijdag 16 november is het opnieuw jouw dag: de Dag van de Ondernemer! Naar goede gewoonte, en op die dag nog meer dan anders, willen we tonen dat ondernemerschap overal rondom ons aanwezig is. Overal waar je gaat, zijn ondernemers aan het werk. We willen jullie dan ook uitnodigen en bedanken voor alle tijd en moeite die jullie in je zaak steken. Want ondernemers hebben we broodnodig om al het goede rondom ons in stand te houden!

UNIZO Kampenhout nodigt jou en je collega-ondernemers dan ook graag uit op een exclusief uitgebreid luxe netwerkontbijt,
met als gastspreker Jo Deferm van Webhero. Dit zal doorgaan op vrijdag 16 november, vanaf 07u30, bij Chocola-Tuti.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht!

Op het einde van het event voorzien we voor elke deelnemer een goodiebag. Wil je zelf graag iets aanleveren, dan kan dit uiteraard! Geef ons dan wel even een seintje - per kerende op deze e-mail - zodat we je ook tijdig kunnen informeren over het aantal aanwezigen.


Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
Deze activiteit is gratis.