Ervaringssessie 'Hoe begeleid ik een startende ondernemer naar een succesvolle zaak?' - Oost-vlaanderen (Gent)

Hoe begeleid ik een startende ondernemer naar een succesvolle zaak?

Een attest bedrijfsbeheer is niet meer nodig om een zaak te starten. Maar een starter die goed geïnformeerd is aan de start komt, heeft wél al enkele stappen voor om richting succes te gaan.  Als boekhouder/accountant kan u daar voor uw klanten een belangrijke sparring-partner zijn.   Wat is de rol die u daarbij kan én wil opnemen?
Deel met concullega’s uw ervaringen over hoe u dat doet, maar leer ook bij over de mogelijkheden van trajecten om starters na toe te leiden.

Wat?
Een ervaringssessie van 1,5u op de middag, telkens van 12u tot 13u30, waar een adviseur van Vlaams Agentschap Innoveren en ondernemen op interactieve manier toelicht wat allemaal bestaat aan trajecten en hoe u er gebruik kan van maken.  Vervolgens gaat u met elkaar in gesprek: waar begint & eindigt uw rol?  Hoe wil u doorverwijzen? Welke andere mogelijkheden zijn er en gebruikt u? …
Broodjes worden voorzien. Let op: omdat het de bedoeling is om van elkaar te leren, beperken we de sessie tot 15 deelnemers. Wees er dus snel bij.

Wanneer en waar?
Op 6 december 2018 - UNIZO Kantoor Gent - Nadine Crappéstraat 1/002 - 9000 Gent

Deelname is gratis. Bij annulatie van uw inschrijving minder dan 3 werkdagen voor de sessie, wordt 20 euro no-show fee aangerekend.

Accreditatie wordt aangevraagd.