€ 100 korting op uw CCV-betaaloplossing

Elektronisch betalen? Natuurlijk!
E-commerce? Ik reken op CCV!
 
Als UNIZO-lid krijgt u nu tot 100 euro korting bij aankoop of huur van uw CCV-betaaloplossing.
Kijk op www.ccvonline.be voor een volledig overzicht van onze betaaloplossingen en geniet tot 100 euro korting.

  • bij aankoop van een mobiele betaalterminal (CCV Mini)
  • bij activatie van je eigen webshop (CCV Shop)
  • bij installatie van een betaalterminal in je zaak

Vul onderstaand formulier in en profiteer van je korting. Het CCV-team neemt binnen de 5 werkdagen telefonisch contact me je op!
 
Dit aanbod is geldig t.e.m. 31/12/2018 voor nieuwe contracten en enkel op éénmalige kosten en is niet van toepassing op toebehoren en maandelijkse kosten zoals huur, abonnementen, services en transacties.
 
Over CCV

Uw adviseur in elektronisch betaalverkeer
Sinds 1997 staat CCV in België garant voor een vlot elektronisch betaalverkeer. Als marktleider in de Benelux biedt CCV volwaardige betaaloplossingen voor Bancontact/MisterCash en Maestro, en voor kredietkaarten zoals Visa, MasterCard, Diners Club, American Express en JCB.
Ook voor elektronische dataverwerking van niet-betaalkaarten - zoals e-ID, maaltijdcheques en klantenkaarten - vindt u in CCV een uiterst betrouwbare partner.
 
Bijna 1 op 3 Belgische (klein)handelaars is al overtuigd
Ons imago van meest klantvriendelijke partner op de markt danken we aan onze uitmuntende service. Met een marktaandeel van 30% en 40.000 terminals maken we het leven van heel wat Belgische handelaars elke dag een stuk gemakkelijker. Op ons kunt u rekenen, 7 dagen op 7, en altijd met de glimlach!
 
CCV Shop
CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als de ervaren webwinkelier. Met CCV Shop heeft u een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandelijks bedrag. Alle technische zaken worden u uit handen genomen, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten. CCV Shop biedt u talloze mogelijkheden om te groeien.