Future Forward Begeleiding

Vanaf oktober biedt UNIZO je in elke provincie een individuele Future Forward begeleiding aan. Tijdens een 1-op-1-gesprek zal één van onze coaches je verder op weg helpen en, vertrekkend van de resultaten uit de Future Forward scan, jouw toekomstvisie mee uitdagen en vormgeven. We brengen je ook in contact met experten/organisaties/bedrijven met wie rond die uitdagingen verder aan de slag kan.

Heb je hier interesse in, vul dan onderstaand formulier in en we bezorgen je graag meer informatie van zodra de begeleiding concreet vorm krijgt. 

0123.456.789

Uw gegevens worden verwerkt in het kader van de uitvoering van een gesubsidieerd project, omdat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst en in het kader van onze rapporteringsverplichtingen aan de Vlaamse Overheid. Indien het gaat om gevoelige gegevens worden die niet verder verwerkt dan strikt noodzakelijk voor deze twee doelstellingen. Voor andere gegevens houdt UNIZO zich vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen het recht voor deze door te geven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u in onze privacyverklaring.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid