Bereid je bedrijf voor op de toekomst via de Future Forward Coaching

Hoe creëer je toekomst voor jouw bedrijf met de businessmodellen van morgen? Waar sta al je vandaag? Of zit je eerder een beetje vastgeroest in je vertrouwde omgeving? Zie je de bedreigingen en wens je meer inzicht in de opportuniteiten? Dan kan je je laten begeleiden door onze Future Forward coaches. Je coach gaat samen met jou dieper in op de trends waarin jij potentieel ziet, reikt je de tools aan om je bedrijf te wapenen voor de toekomst. Bovendien brengen ze je in contact met relevante experten, organisaties en bedrijven die je kunnen bijstaan bij het uitwerken van jouw toekomstscenario.

Interesse? Schrijf je hier in!

Wat vinden ondernemers van Future Forward?

Voor wie?

De Future Forward coaching is er voor iedere ondernemer die vragen heeft over de toekomstige positionering van zijn onderneming. Je staat open voor innovatie en je schrikt er niet voor terug om out-of-the-box te denken.

Wat?

Vertrekkend vanuit de resultaten van de Future Forward scan en je bedrijfsprofiel biedt Future Forward:

  • Inzicht in de nieuwste trends en het potentieel ervan voor jouw onderneming.
  • Een blik op mogelijke toekomstscenario’s.
  • Een actieplan met realistische stappen voor de uitwerking van jouw toekomstplannen.
  • Een overzicht van experten, bedrijven en organisaties die je kunnen helpen bij de implementatie.
  • Het resultaat vormt een beeld op de toekomst van je bedrijf met gepersonaliseerd advies over vervolgacties, prioriteiten en mogelijke partners.

Ontdek hier onze brochure 

Timing?

Je start met Future Forward op het moment dat het jou past. Je plant je afspraken in overleg met je coach volgens jullie beschikbaarheid.

Het volledige coachingsstraject biedt jou zes adviesuren, verspreid over drie of vier contactmomenten met je UNIZO-adviseur. Buiten deze 1-op-1 contacten verdiept je coach zich volledig in jouw case voor het trendonderzoek, de uitwerking van het toekomstscenario en het vinden van geschikte partners. Voor het eerste gesprek komt je coach graag op bezoek in jouw bedrijf. Het verdere verloop vindt gewoonlijk plaats in de UNIZO-kantoren, tenzij je met je coach een andere locatie afspreekt. Videoconferences zijn eveneens mogelijk.

Kostprijs?

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen betaal je slechts 390 euro excl. btw in plaats van 1190 euro voor deze begeleiding. Je geniet dus van 1190 euro subsidie.

Je persoonlijke adviseur neemt snel contact met je op om jouw noden en verwachtingen af te toetsen.
Contacteer Ellen Reyniers via de gratis UNIZO Ondernemerslijn via 0800 20 750 of via ondernemerslijn@unizo.be.

Ik schrijf me in!

Onze projectpartners