Bereid je bedrijf voor op de toekomst via de Future Forward Coaching

In deze digitale wereld verandert alles razendsnel. Maar hoe speel je hier nu op in? Hoe bereid je jouw bedrijf voor op de toekomst? Wat zijn de nieuwste trends en waar zit er potentieel voor jouw bedrijf?

Je coach gaat samen met jou dieper in op de trends waarin jij potentieel ziet, hij maakt jouw bedrijf klaar voor de toekomst. We brengen je ook in contact met relevante experten, organisaties en bedrijven. Zo haal jij het onderste uit de kan.

Ontdek hier alle info Interesse? Schrijf je hier in!

 

Ga aan de slag met de SOAR-analyse & de 14 megatrends: nu in één handige toolkit

Dat de coronacrisis zorgt voor een ‘business as UNusual’ daar zijn we het allemaal over eens.  Maar waar liggen nu de opportuniteiten voor jouw onderneming?

Met deze toolkit helpen wij jou graag op weg om ze te ontdekken. Zo kan je met een slim plan voor de toekomst én een dosis goeie moed terug vooruit kijken. De toolkit bestaat enerzijds uit onze SOAR-analyse, die je helpt om inzicht te krijgen in je huidige situatie, en anderzijds de 14 megatrendfiches, die een blik werpen op de invloedrijke lange-termijnontwikkelingen en hun impact op onze samenleving.

Dowload de toolkit hier!

 

"Dankzij Future Forward zijn we nu gericht bezig met de toekomst"

Energiezuinig wonen hoort bij de strijd tegen de klimaatopwarming. De overheid die strengere regels oplegt, is dan ook een noodzakelijk kwaad. Kim, person in charge bij Climatrix, is daardoor onzeker over wat de toekomst brengt. Tijd dus om Climatrix onder het vergrootglas van Future Forward te leggen.

Lees hier de volledige getuigenis

Het actieplan van UNIZO’s Future Forward wapent Horta Martens voor de toekomst.

Een goedlachse, ambitieuze vrouw met een open vizier. Steeds op zoek naar kansen. Dat is Lien Martens in een notendop. Samen met haar ouders runt ze Horta-Martens in Kuringen. Om het bedrijf verder klaar te stomen voor de toekomst, volgde ze een Future Forward-traject bij UNIZO.

Lees hier de volledige getuigenis

"Ik ben wakker gemaakt"

Het opzet van Future Forward is simpel: je denkt na met iemand van UNIZO over hoe je toekomsttrends kunt binnenbrengen in jouw zaak. Karel Brems van de Fietsgarage nam de proef op de som.

Lees hier de volledige getuigenis

Contact

Welke begeleiding past bij jouw ondernemersnoden? 

Contacteer GRATIS onze Ondernemerslijn
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750