Doe de scan en ontdek hoe future Forward jouw bedrijf is.

Met de Future Forward Scan maak je kennis met aantal nieuwe trends en technologieën die jouw sector de komende jaren drastisch kunnen veranderen.

Doe de scan en laat je inspireren voor de toekomst! 

Je bent vandaag (nog) niet (helemaal) vertrouwd met de trends die de toekomst van jouw bedrijf kunnen bepalen? Je hebt de indruk dat je niet helemaal mee bent met de laatste trends? Zijn er buzz-woorden die je niet helemaal begrijpt? Of zie je gewoon door het bos de bomen niet meer wat innovatie betreft? Je vindt het eenvoudigweg aangenaam om begeleid te worden naar je toekomst?

Geen nood, doorloop de UNIZO Future Forward scan en identificeer de prioriteiten voor de toekomst van jouw bedrijf! We helpen je graag op weg bij het ontdekken van sommige trends die jouw sector drastisch kunnen veranderen in de toekomst.

Het resultaat?

Je verwerft nieuwe inzichten en ziet nieuwe opportuniteiten om verder op te bouwen.

UNIZO wil je graag ondersteunen om ook in de toekomst succesvol en relevant te zijn, daarom ontwikkelen we deze tool graag continu verder.
Heb je suggesties, opmerkingen of vragen, dan lezen we ze graag via: ondernemerslijn@unizo.be.

Projectpartners

 

UNIZO kan niet aansprakelijk gesteld worden voor businessbeslissingen die je neemt op basis van informatie uit de future forward scan of op basis van de opvolgingscoachings.