Beleef de toekomst op onze Future Forward Sessions!

Zie, voel en proef de toekomst op onze Future Forward sessions. Ontmoet gelijkgestemde, potentiële partners om jouw toekomst waar te maken. Kom naar één van de 5 inspirerende evenement waarbij één centraal thema aanwezig is: de toekomst en ontdek hoe jouw bedrijf binnen 5 jaar nog relevant kan zijn.

Touch the future

Niets doen is geen optie: de Future Forward Sessions gaan over het verschil maken, inzetten op de juiste tendensen voor jouw sector, het vinden van jouw ‘verborgen parels’ binnen het enorme aanbod aan technologische mogelijkheid en nog zoveel meer.

Tijdens elke editie creëren we een plek waar je de toekomst kan beleven en mee-creëren. Dat doen we door je te inspireren rond de verschillende topics, door trends te concretiseren (wat kan jij daar nú mee doen) en toepassingen te tonen waar je concreet mee aan de slag kan in jouw bedrijf. Bovendien verbinden we je met de partners die jou daarbij kunnen ondersteunen. Pak jouw toekomst vast en schrijf je vandaag nog in!

De 5 edities zijn complementair en versterken elkaar. Je kan je dus zonder problemen voor meer dan één editie inschrijven. Baseer je keuze niet alleen op locatie en provincie, maar vooral op sprekers en inhoud.

De data voor het nieuwe werkjaar zijn momenteel nog niet gekend. Wij houden je op de hoogte. 

De Ideale voorbereiding op de Future Forward Sessions is om alvast de online Future Forward scan in te vullen. Je ontdekt er trends en technologieën die jouw sector de volgende jaren drastisch gaan beïnvloeden. En krijgt een eerste inzicht in opportuniteiten waar jij op kan werken.

Ik doe de scan!