Praktische info

Zit jouw ondernemingsplan al volledig in elkaar? Heb je al gedacht aan een financieel plan? Zijn er al afspraken gemaakt met je bankier? Weet je welke prijs je kan vragen voor jouw producten of diensten? Is er een markt voor jouw aanbod? Heb je al je eerste stappen gezet op de markt maar wil je dit nu graag in hoofdberoep doen? Hoe ga je dit aan de man brengen? Wat zijn de risico?s van je ondernemingsidee en heeft het een kans op slagen? Wordt jouw ondernemingsidee een echte hit?

Voor wie?

Go4Business is een begeleidingstraject voor kandidaat-ondernemers of voor ondernemers in bijberoep,†van minimum 18 jaar oud. Het traject bestaat uit individuele coaching en workshops en kan slechts eenmalig worden gevolgd aan een voordelig tarief. Het begeleidingstraject kan worden gevolgd door al wie een onderneming wenst op te richten in Vlaanderen.†


Kostprijs

Je kan als prestarter intekenen op Go4Business voor de prijs van 150 euro. Normaal kost dit begeleidingstraject 1100 euro maar de Vlaamse Overheid komt voor 950 euro tussen.

Het begeleidingstraject Go4Business is een samenwerking van UNIZO met de Vlaamse Overheid en het Agentschap Innoveren & Ondernemen. De Vlaamse Overheid wil duurzaam ondernemerschap stimuleren en de kwaliteit van startende ondernemers verhogen, daarom kent ze subsidies toe voor advies aan prestarters.

PartnerlogoVLAIO-Unizo

Voorbereiding

Een goede voorbereiding zorgt voor een goede start. We willen je dan ook vragen ter voorbereiding je Go4Business adviseur volgende gegevens te bezorgen:

  • Jouw CV
  • Samenvatting van je ondernemingsidee aan de hand van het SAMOI-model (SAMengevat Ondernemers Idee)
  • Resultaat van je ondernemerscompetenties: vul eerst je competentietest in!

Veel succes en tot snel!

Vraag nu meer info aan / schrijf in

Laatste aanpassing: maandag 13 februari 2017
Lid worden Infopakket

PartnerlogoVLAIO-Unizo320

Dit adviestraject loopt in samenwerking met de Vlaamse Overheid en Agentschap Innoveren & Ondernemen

 

 

 

Heb je startplannen?


Via de Startersservice. helpen wij je met antwoorden op al jouw praktische vragen, met tips en goede raad, met handige tools... Gratis en vrijblijvend.


Schrijf een sterk Ondernemingsplan met de Startsimulator


We helpen je bij het opstellen van jouw ondernemingsplan inclusief de financiŽle haalbaarheid. Zo heb je meteen een degelijk ondernemingsplan en financieel plan om mee te starten. Naar de Startsimulator.


Ontvang maandelijks onze gratis Startersmail


Wil je maandelijks de Startersmail in je mailbox ontvangen, boordevol nuttige tips en adviezen? Schrijf je hier gratis in voor de Startersmail.

nationale partners