Handel

Inspiratiedag Samen werken aan levendige kernen

Laat u begeleiden door de UNIZO Retail Experten!

Vraagt u zich ook af of uw winkel wel voldoet aan de hoge eisen van de hedendaagse consument? Of op welke manier u best aan e-commerce doet? U hebt al een webshop en wilt over de grenzen heen gaan verkopen? Of overweegt u een tweede zaak te openen en wilt u de mogelijkheden aftasten met een pop-upstore? En u wilt zich wel laten begeleiden, maar bent bang voor de factuur? U kunt een beroep doen op een UNIZO Retail Expert vanaf een halve dag voor €350 (excl. btw). Voor langere trajecten is het mogelijk om KMO Portefeuille aan te vragen.

Maak hier kennis met de UNIZO Retail Experten en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.

Stel uw meest brandende vragen op de UNIZO Retail Expertdagen

Op de Expertdagen kunt u een persoonlijke afspraak maken met een of meerdere van onze Retail Experten en/of u inschrijven voor een groepssessie over klantenbinding en digitale getrouwheidssystemen.

Ontdek alle data van dit voorjaar op www.unizo.be/retailexpertdagen

Inspiratiedag: Slim samenwerken aan levendige kernen, het einde van de ZELF-standige handelaar? 

Slimme samenwerkingen zijn een succesfactor in de toekomst van de fysieke handel: samen promotie voeren of events organiseren, samen een complementair aanbod brengen, samen aankopen, maar ook samenwerkingen met uw klanten zijn mogelijk, met uw leveranciers, met ondernemers uit andere sectoren, met makers, …Onze eerste inspiratiedag staat volledig in het teken van samenwerking. Samenwerkingen zijn een gigantische opportuniteit, maar niet altijd evident om concreet uit te werken. Laat u daarom inspireren door collega-handelaars die vandaag al kracht halen uit de wisselwerking met andere ondernemers.

De Inspiratiedag gaat door op maandag 12 juni 2017 in de Zebrastraat in Gent. Ontdek het volledige programma op www.unizo.be/slimsamenwerken

Contactgegevens
T: 0800/20 750
Mail: retail@unizo.be