Handelsvoorstellen en externe dienstverlening

Wil je ook graag een handelsvoorstel laten opnemen, contacteer ons via internationaal@unizo.be.

Via het Enterprise Europe Network vernamen wij dat een Franse producent van duurzame huishoudartikelen (wasbare en papieren handdoeken, ecologisch waspoeder, ecologische reinigingskits, bijenwas-wraps en ecologische zepen) distributeurs zoekt voor Zwitserland, België, Spanje en Italië. Van de distributeur wordt verwacht dat hij of zij producten in kwestie importeert en doorverkoopt aan biologische winkels en grote retailers (waarvoor een specifiek merk kan ontwikkeld worden). De producent in kwestie heeft mooie referenties en zijn producten zijn reeds te vinden in Monoprix, Printemps, La Vie Claire, Marcel & fils et alia.
Voor meer details gelieve contact op te nemen met Dhr. Peter Jaspers (peter.jaspers@fitagency.be). 

Publicatie: 10/2021
 

Words to conquer the world

Verover de wereld met de juiste woorden. Up | Copywriting Communications geeft je bedrijf een internationale uitstraling met overtuigende teksten en communicatie.

 • Bereik nieuwe klanten met sterke zakelijke teksten voor online en drukwerk. Jouw visie met alle nuances in zowel het Engels als Nederlands.

 • Schrijf je liever zelf en wil je enkel een correctieronde? Dat kan!

 • Stel je Engelstalige elevator pitch en positionering op punt via een individuele coaching of teamsessie.

 • Val op met een internationaal communicatieplan voor wereldwijde aandacht. Bouw aan zichtbaarheid en invloed op LinkedIn en in de media.

Liesbeth De Smedt heeft Up opgericht om ondernemers met internationale ambities te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ze is een freelance copywriter en bekroonde communicatie-expert met 15 jaar werkervaring in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Ze was 10 jaar verantwoordelijk voor de wereldwijde externe en interne communicatie bij Philips. Daarvoor werkte ze vijf jaar voor klanten als Sony en online start-ups in Los Angeles en Silicon Valley.

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende kennismaking?

Contacteer Liesbeth De Smedt via Liesbeth@askUp.be en +32 487 487 172.

Publicatie 08/2021

Dit Spaanse bedrijf  ORIENTLINK biedt managementdiensten aan Belgische importeurs / distributeurs van kwaliteitsvolle Spaanse voedings- en drankenproducten om uit te breiden naar de Belgische, Nederlandse en Noord-Franse markten. Geïnteresseerde ondernemers of bedrijven kunnen contact opnemen met de heer Carlos SECO (e-mail: carlos.seco@orientlink.es).

Publicatie: 02/2021

Handelsvoorstel uit Hong Kong
Ondernemers of fabrikanten die grote hoeveelheden Arabische gom (Hashab en Talha) willen aankopen kunnen terecht bij Liquid Gold Development Company. De firma in kwestie kan leveringen verzorgen van maximaal 220 MT (10 containers). Voor meer informatie kan direct rechtstreeks in het Engels (!) contact opgenomen worden met Dr. Peter Tsz Kit Pang.
Behalve eindklanten verwelkomt Dr. Pang ook potentiële partners voor samenwerking rondom de distributie van Arabische gom.
Met het oog op de Chinese markt is Dr. Pang ook geïnteresseerd in de invoer van gerst en zonnebloemmeel (voor de productie van dierenvoeder). Ondernemers die deze producten in grote hoeveelheid kunnen aanleveren maar die meer gedetailleerde informatie nodig hebben, mogen ook altijd rechtstreeks in het Engels (!) contact opnemen met Dr. Pang.

Publicatie: 01/2021

 

We moeten ons voorbereiden op de post-COVID-19-periode en voor sommigen is een zakenreis naar China zeer dringend.
Wist je dat ondernemers die naar China willen reizen voor hun visumaanvraag, tegen een kleine vergoeding, beroep kunnen doen op de dienstverlening van de Vereniging België-China
Deze dienstverlening bestaat onder meer uit:

 1. Bepaling en bespreking of de aanvrager in aanmerking komt voor het beoogd visum.
 2. Informatieverschaffing over de nodige documenten en ‘Stap voor stap‘ procedure van de online-visumaanvraag op website van het Visa-Centrum van de Chinese ambassade (CVAC). 
 3. Grondig nazicht van  aanvraag en documenten op volledigheid en geldigheid.
 4. Afspraken boeken bij het CVAC in Brussel voor aflevering van h et aanvraagdossier. (De aanvrager dient enkel aanwezig te zijn op het CVAC voor de afname van vingerafdrukken)
 5. Afhaling van het paspoort met visum bij het CVAC, zodra het klaar is. 
 6. Desgewenst aangetekend versturen van het paspoort naar het adres van keuze. 
 7. Opvolging van de vervaldatum van het nieuw bekomen visum via rappels. 

Wie geïnteresseerd is in meer details mag van maandag tot vrijdag tijdens de werkuren contact opnemen met het secretariaat van de Vereniging België-China (sec@belchin.be). 

Publicatie: 02/2021

"De zoekertjes die hierboven worden geplaatst vallen onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de aanbieder van het zoekertje. UNIZO geeft geen enkele aanbeveling, waardeoordeel of garantie over de inhoud van het zoekertje, noch over de dienstverlening of producten die in het zoekertje worden aangeboden. UNIZO kan er derhalve ook niet voor verantwoordelijk worden gesteld.”