Hoe help je je klanten digitaal verder?

Ben je bezig met het opzetten van een webshop?

Kies dan voor veilige oplossingen!

Hieronder lees je enkele praktische tips en oplossingen van onze partner KBC:

Paypage

Een volwaardige betaalpagina die je in de look and feel van jouw webshop kunt aanpassen. Met deze betaalpagina kunnen je klanten hun aankopen in je webshop makkelijk en snel online betalen. Je kiest zelf welke betaal- methodes je aanbiedt (Bancontact, Mastercard, Maestro, Visa, de KBC-Betaalknop, ...). De KBC-Paypage zorgt voor een snelle en veilige verwerking van de transacties. Bovendien worden betalingen gescand op mogelijke fraude. 

Interesse in de Paypage?

Betaalknop

Dit maakt deel uit van de Paypage. En kan in de meeste gevallen ook toegevoegd worden aan je eigen betaalpagina. Dit is een handige optie, niet alleen omwille van het gebruiksgemak, maar ook omwille van het gratis betalingsuitstel (tot 2 maanden voor bedragen van 50 euro tot 1250 euro) dat de betaler zichzelf kan toekennen. Als ondernemer ontvang je zonder uitstel de betaling. Integreer deze zeker op je betaalpagina, want het verhoogt de conversie.

Interesse in de Betaalknop?

Payconiq

Klanten laten betalen met een QR-code van Payconiq wordt alsmaar populairder. Door een dynamische Payconiq QR-code toe te voegen als betaalmethode op je webshop bied je de klant een extra én gebruiksvriendelijke betaalmethode aan.

De klant heeft alleen de Payconiq-app nodig. Payconiq is ook volledig geïntegreerd in de smartphone-app van KBC Mobile.

Vraag Payconiq aan

Meer info: Banken, Betaalverkeer, Elektronisch betaalverkeer, E-commerce