Innovatietraject Voeding

Flanders' FOOD, het innovatieplatform voor de Vlaamse voedingsindustrie wil samen met UNIZO, de bakkers, patissiers en beenhouwers ondersteunen om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Via het InnoBakker-traject, het InnoButcher-traject en het lerende netwerk hierrond, zullen zowel op een theoretische als praktische manier innovatieve oplossingen worden aangereikt voor deze uitdagingen.

InnoButcher: Innovatieve workshops voor slagers en beenhouwers

Wil je als slager ook wel eens met iets nieuws en anders aan de slag? Schrijf je dan zeker in voor onze ‘InnoButcher’ workshop reeks! In elke workshop gaan we, na een korte theoretische inleiding, met alle deelnemers aan de slag rond enkele innovatieve thema’s, onder leiding van gespecialiseerde coaches. Naast product- en procesinnovaties, worden ook businessaspecten behandeld.

Meer info en inschrijven 

InnoBaker: Innovatieve workshops voor bakkers en patissiers

Wil je als bakker of patissier wel eens met iets nieuws en anders aan de slag? Schrijf je dan zeker in voor onze ‘InnoBaker’ workshop reeks! In elke workshop gaan we, na een korte theoretische inleiding, met alle deelnemers aan de slag rond enkele innovatieve thema’s, onder leiding van gespecialiseerde coaches. Naast product- en procesinnovaties, worden ook businessaspecten behandeld.

Meer info en inschrijven