04 mrt 2021
Online / Online activiteit

Online inspiratiecafé l inspirerende verhalen van jonge (student-) ondernemers

Kriebelt het om een onderneming te starten maar heb je nog een klein duwtje in de rug nodig voor de realisatie van je idee? Of ben je al gestart maar wil je graag eens horen hoe anderen het hebben aangepakt? Kruis dan 4 maart aan in je agenda voor ons gratis online Inspiratiecafé!

Wat mag je verwachten?

Drie gedreven & gepassioneerde jonge ondernemers vertellen jou, vanuit hun eigen ervaring, alles wat je moet weten over het starten en runnen van een succesvolle onderneming.

 • Hoe maak je van je onderneming een succes? 
 • Hoe tover je je ondernemersidee om tot een lucratieve zaak?
 • Waar moet je zeker rekening mee houden bij het ondernemen?

Tijdens een interactief online panelgesprek doen onze (student)-ondernemers hun ondernemersverhaal. Ze hebben het over hoe vaak zij vielen en weer recht krabbelden en vertrouwen ons de ware do’s & don’ts van het ondernemen toe. Ze getuigen over de impact van de coronacrisis op hun zaak en ondernemersgeest maar bovenal overtuigen ze ons van hun passie voor het ondernemerschap!

Wie verwelkomen we rond onze digitale tafel?

 • Thomas Ruette www.angelo-fiore.be 
  UCLL-student én zaakvoerder van Angelo Fiore. Vrij vertaald doopte deze ondernemer met Italiaanse roots zijn zaak  “Engelbloem”. Thomas ontwikkelt plantbare urnes voor het as van overleden huisdieren. Binnen het 100% biologisch afbreekbaar materiaal zit een ingeplante bloembol die uiteindelijk voor nieuw leven zorgt. 
 • Martin Benit - Blend pop-up
  UCLL-student en bedenker van de Blend pop-up opent van 12 tot 27 februari zijn pop-up voor wijnen, kazen en vleeswaren in de Leuvense Bondgenotenlaan (via een STEP-traject). De hongerige bezoeker kan er geheel volgens het concept van Blend volledig zelf zijn mandje ‘blenden’ voor een sfeervolle kaas-en wijnavond op maat.
 • Lowie Vercraeye, mede-bestuurder van BRAUZZ. - www.brauzz.com 
  Deze kersverse provinciale Starter van het jaar 2020 overtuigde de jury met een ijzersterk businessplan en toekomstgericht verhaal. Dit innovatieve schoonmaakbedrijf met duurzame producten maakt op een ecologische manier komaf met vervuilende plastic schoonmaakverpakkingen.
 • Moderatie door gastvrouw Suyin Aerts - X-TREME creations

Programma
19u15 Maak het je thuis gemakkelijk met een hapje & een drankje
19u30 Leer onze inspirerende ondernemers kennen via een gemodereerd panelgesprek
20u15 Stel zélf al je vragen aan onze ondernemers
20u30 Nog vragen en benieuwd naar wat UNIZO voor je kan betekenen? Maak kennis met onze startersadviseur(s) en laat van je horen!  

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht.
Via mail ontvang je van ons tijdig de link om dit online inspiratiecafé te volgen!

Met de steun van: