15 jan 2019
Roeselare / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal

A Taste of Business Spanje, Portugal en Italië

De exportcijfers liegen er niet om! Zuid-Europa, en in het bijzonder Italië, Spanje en Portugal, vormt  een interessante afzetmarkt voor onze Vlaamse ondernemers. In 2017 voerde Vlaanderen voor meer dan € 15 miljard uit naar Italië. Spanje was goed voor meer dan € 8 miljard en zelfs het kleine Portugal importeerde dat jaar voor meer dan € 1,6 miljard.

De opportuniteiten zijn legio: Spanje bijvoorbeeld is een enorme markt voor life science & health producten, omdat 8 miljoen Spanjaarden 65 jaar of ouder zijn. Wat betreft Italië denken we aan Vlaamse producten en diensten die kunnen bijdragen tot de Italiaanse “blauwe economie” en haar ambitie om slimme, duurzame en inclusieve groei te verwezenlijken in de mariene en maritieme sectoren. Voor Portugal tenslotte vestigen wij vooral de aandacht op opportuniteiten in de hernieuwbare energie. Het land wil zijn zonnecapaciteit verdrievoudigen tegen 2021 en wil hiervoor tientallen nieuwe zonneparken aanleggen.  

Is Zuid-Europa nog onontgonnen terrein voor je onderneming? Ben je al actief op die markt maar wil je je positie versterken en ben je graag op de hoogte van de nieuwste evoluties en opportuniteiten?  Zijn Italië, Spanje of Portugal your Taste of Business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met de Vlaamse economische vertegenwoordigers op dinsdag 15 januari 2019 te Roeselare.

Deze gespecialiseerde overheidsambtenaren wonen en werken in deze landen én zij kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in het begeleiden van Vlaamse ondernemingen. Zij zullen je duidelijk hun analyse schetsen en je overladen met concrete tips waarmee je in Zuid-Europa onmiddellijk aan de slag kunt.

Spanje, Portugal of Italië ... your Taste of Business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met:

  • Marleentje Verstreken, Vlaamse economische vertegenwoordiger uit Milaan
  • Sophie Massagé, Vlaamse economische vertegenwoordiger uit Rome
  • Tom Vermeulen, Vlaamse economische vertegenwoordiger uit Madrid
  • Elke Moors, Vlaams economische vertegenwoordiger uit Barcelona
  • Isabel Cro, Vlaamse economische vertegenwoordiger uit Lissabon

Interesse in een uitgebreid individueel gesprek over je persoonlijke plannen (+/- 45 min.) met één of meerdere van bovenstaande Vlaamse economische vertegenwoordigers, neem dan contact op met het FIT-kantoor West-Vlaanderen, tel. 050 24 74 10 . Zij kunnen een afspraak voor je inplannen.

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden UNIZO: € 90,00 Excl. btw
Totaal: 108,90 EUR incl. btw