Missie naar Luxemburg op 25 en 26 november 2015

In het kader van het Luxemburgs semestriëel Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, organiseert CIDIC een DEA-Missie (Diplomatische, Economische en Academische) naar Luxemburg op 25 en 26 november 2015.
Deze Missie heeft de goedkeuring en de ondersteuning gekregen van de Luxemburgse autoriteiten (Ministerie van Economische Zaken, Luxemburgse Ambassade in Brussel), de Belgische (Ministerie van Buitenlandse Zaken, Belgische Ambassade in Luxemburg) en de Afdeling GROWTH van de Europese Commissie.

De Missie heeft als doel Belgische en Luxemburgse bedrijven en universiteiten in contact te brengen teneinde een ware en echte diplomatische, economische en academische dimensie te geven aan dit Luxemburgs Voorzitterschap.
De Luxemburgse bedrijven die contact zoeken met buitenlandse bedrijven zijn voornamelijk actief in de volgende sectoren :
Financiën / Informatica / Telecom / Electronische Handel / Media / Automobiel onderdelen / Speciale materialen en materies / Logistiek / Milieu / Gezondheid / Universiteit van Luxemburg met een incubator BioMedicin en IT Security.

Om de toenadering van Europese burgers te bewerkstelligen, wil CIDIC gelijkaardige ontmoetingen tussen bedrijven en universiteiten organiseren in elk van de landen die het semestriëel Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie waarnemen. Zo volgen in 2016 Nederland en Slovakije, in 2017 Malta en het Verenigd Koninkrijk, in 2018 Estland en Bulgarije, in 2019 Oostenrijk en Roemenië, en Finland in 2020.

Indien u wenst deel te nemen aan de DEA-Missie naar Luxemburg, kunt u deze website raadplegen of telefonisch contact opnemen 02/230.23.30 met Ernest de Lamine de Bex, Voorzitter CIDIC / Frederic de Pryck, Voorzitter Raad van Bestuur / Christian Mouvet, Secretaris-Generaal

Organisatie:
CIDIC, International Kring voor Diplomaten en Consuls
site: www.cidic.be - tel. 02/230.23.30

Meer over: Internationaal