Sanderijn Vanleenhove wordt UNIZO-woordvoerster in opvolging van Laure Stuyck

Maandag 7 januari start Sanderijn Vanleenhove (30) als UNIZO-woordvoerster. Ze volgt in die functie Laure Stuyck (27) op. Laure wordt woordvoerster van Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten. Sanderijn is master in de Germaanse talen. Ze  werkte de voorbije zeven jaar als stafmedewerker-woordvoerster bij de Federatie voor Vrije en Intellectuele Beroepen (FVIB), aangesloten bij UNIZO. Ze blijft ook de FVIB-woordvoerster. Sanderijn  is te bereiken via sanderijn.vanleenhove@unizo.be. De UNIZO-directie dankt Laure Stuyck voor haar inzet en wenst haar veel succes toe in haar nieuwe uitdaging.

Laure Stuyck blikt, naar eigen zeggen, terug op twee boeiende jaren als persverantwoordelijke. “Graag dank ik mijn UNIZO-collega’s en in het bijzonder Karel Van Eetvelt voor de aangename samenwerking en de leerrijke ervaring”, aldus Laure. “Ook wil ik de journalisten bedanken voor de goede en vruchtbare samenwerking.” Sanderijn Vanleenhove zal in elk geval verder bouwen op de goede  samenwerking tussen UNIZO en de media in wederzijds respect.

Als woordvoerster bij Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten blijft Laure bereikbaar op haar nummer 0473 56 83 71. Ze gaat er officieel aan de slag vanaf 14 januari 2013.

Nadere info over dit persbericht:
Sanderijn Vanleenhove, UNIZO-woordvoerster, 02/212 25 07