UNIZO lanceert drie gratis e-books voor leden

“Controles en Inspecties”, “Mijn zaak en de fiscus” en “Van contact tot contract”

Vandaag lanceert UNIZO het e-book “Controles en Inspecties”. Eerder verscheen al "Mijn zaak en de fiscus". Binnenkort volgt het derde “Van contact tot contract”. Telkens gaat het over handige en praktische adviesgidsen die UNIZO-leden gratis kunnen downloaden en consulteren op een tablet of vaste computer. “Elektronische boeken nemen weinig plaats in, zijn overal raadpleegbaar en dragen hun steentje bij voor het milieu”, aldus UNIZO. De boeken zijn ook nog (betalend) op papier beschikbaar via uitgeverij Minerva (www.uitgeverijminerva.be). Leden krijgen korting. “Controles en Inspecties” maakt ondernemers wegwijs in hun rechten en plichten bij diverse controles.

In het e-book "Controles en Inspecties" van auteur Kristof Willekens (UNIZO Studiedienst) krijgen ondernemers antwoorden op vragen als “Wie is bevoegd om controle uit te oefenen?”, “Wanneer en waar mogen controleurs langskomen” en “Kan ik protest aantekenen tegen een bepaalde beslissing?”. U leest waarmee u rekening moet houden en hoe u best kan anticiperen op fiscale, sociale, economische en milieucontroles. Telkens met tal van tips en tricks.

Het eerste e-book “Mijn zaak en de fiscus” van fiscaal advocaat Jacques Pieters en de UNIZO Studiedienst geeft info en advies over fiscale zaken. Steeds sneller komen er nieuwe maatregelen bij of worden bestaande regels aangepast. Dat kan soms verregaande gevolgen hebben voor een onderneming en de zaakvoering.

Meer info: https://www.unizo.be/publicaties/pockets-en-gidsen.

Nadere info over dit persbericht:
Sanderijn Vanleenhove, UNIZO-woordvoerster, 02/212 25 44