25 okt 2018
Brugge / Netwerkactiviteit / KMOUNIZO Internationaal

Brexit, een stand van zaken

Binnen een twintigtal weken is Brexit daar. Goederen en producten die thans nog zonder hindernissen van en naar Engeland getransporteerd worden, zullen vanaf 29 maart 2019 langs de controle van de douane moeten passeren.

Goed nieuws is dit niet. Het is niet uitgesloten dat ondernemers die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk geconfronteerd zullen worden met onduidelijkheid, kopzorgen en inkomstenderving. Of we nu afstevenen op een “harde” Brexit of een “zachte” met een overgangsperiode, één ding staat als een paal boven water – onze ondernemers moeten zich voorbereiden.

Net daarom organiseert UNIZO in samenwerking met Flanders Investment & Trade een seminarie rond Brexit waarbij wij drie specialisten aan het woord laten.

Bent u een ondernemer die zaken doet met het Verenigd Koninkrijk of is uw onderneming onrechtstreeks beïnvloed door Brexit, dan nodigen wij u van harte uit om op 25 oktober deel te nemen aan dit evenement. Wij zijn er van overtuigd dat dit seminarie niet alleen leerrijk zal zijn, maar dat het ook een mooie gelegenheid biedt om te netwerken met collega-ondernemers.

Klik hier voor uitnodiging in pdf.

Programma

15u45   Onthaal
16u00   Waarop en hoe zich voor te bereiden bij Brexit
              Mevr. Tonia Van de Vyver, Brexit Coördinator & Office of the CEO,
              Flanders Investment & Trade
16u25   Douane-aspecten van Brexit
              Mevr. Immle De Staercke, Klantencoördinator Nationaal & Teamchef, FOD Financiën
17u15   Q&A
16u50   Fiscale Aspecten van Brexit
              Mevr. Hannelore Durieu, Belastingconsulent & Accountmanager, Vandelanotte
17u30   Slotwoord
              Dhr. Frederik Serruys, Directeur, UNIZO West-Vlaanderen
17u45   Netwerking met broodjes & drankjes
19u30   Einde

Na inschrijving annulatie mogelijk tot 23/10/2018. Kan u niet aanwezig zijn, gelieve ons dan vooraf te verwittigen. Bij afwezigheid zonder voorafgaande melding hebben wij het recht het volledige inschrijvingsbedrag aan te rekenen.

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden UNIZO: € 50,00 Excl. btw
Totaal: 60,50 EUR incl. btw