Internationale e-commerce

China en e-commerce

We organiseren op 22 november een webinar over 'E-commerce in China'. Meer info vind je hier.

Online Adviesdag Internationaal Digitaal

We organiseerden de Online Adviesdag Internationaal Digitaal. De gesprekken met tal van experten en de tips en tricks rond de verschillende aspecten van grensoverschrijdende e-commerce kan je herbekijken. Je vindt ze hier : algemene trends, sociale media, online platformen, logistiek, douane, BTW, ondersteuning. Een initiatief met ondersteuning van VLAIO.
Met dit gratis initiatief willen we onze Vlaamse ondernemers die de stap hebben gezet of willen zetten richting e-commerce, of zij die er al enige ervaring mee hebben, informeren over en overtuigen van de internationale opportuniteiten voor B2C e-commerce.

Meer info over 

Gratis digitale publicatie “Tools voor starters met internationale ambities”

Misschien wil je als starter meteen internationaal gaan. Of je bent plots internationaal bezig nog voor je het goed en wel beseft. Omdat je een webshop runt, bijvoorbeeld, en daarmee buitenlandse klanten aantrekt. En zelfs al verkoop je enkel lokaal, dan nog koop je vaak goederen of grondstoffen in vanuit het buitenland. Ook dat is internationaal ondernemen.

Wil je weten waar op te letten van zodra je als starter de grens overgaat? Dan is deze publicatie, “Tools voor starters met internationale ambities”, van UNIZO i.s.m. VLAIO beslist iets voor jou!

Download hier gratis de digitale publicatie.

Meer info: online verkopen, Belastingen, Btw, E-commerce, Internationaal, Export, Import