Welkom bij UNIZO-Koekelare

Op deze site bieden wij u informatie over de UNIZO-ondernemersvereniging in onze gemeente. U vindt er het aanbod aan UNIZO-activiteiten in Koekelare en in deze regio. Wij lichten u in over wat reilt en zeilt voor ondernemers en houden u op de hoogte van allerlei acties die wij nemen in onze gemeente voor het zelfstandig ondernemen en bieden u ruime kansen en ontmoeting met collega?s.

Noteer alvast onze volgende activiteiten in uw agenda. In de rubriek activiteiten kan u alles terugvinden.

Klik op 'lees meer' voor alle voordelen van UNIZO Koekelare leden.


Win met Unizo Koekelare 2017

Waag wekelijks opnieuw uw kans op een prijs bij de eindejaarsactie van Unizo Koekelare! Tussen 1 en 31 december zijn er iedere week 5 prijzen van 100 euro te winnen. Enkel te besteden bij de deelnemende handelaars. Waag nu uw kans op https://unizokoekelare.win

Winnende nummers eindejaarsactie UNIZO Koekelare 2016

Bekijk hier de lijst met de winnende nummers eindejaarsactie Unizo Koekelare 2016.   Deze editie zijn er 2 hoofprijzen!!!! (deze lotjes werden uitgedeeld bij Kantoor Vanbavinckhove & bij AD Delhaize)   Klik hier voor de winnende nummers.     Bezocht u van 1 december tot en met 31 december 2016 een de deelnemende handelszaken dan maakt u kans op één van de vele prijzen en één van de 2 hoofdprijzen van 3000 euro …

Realisaties Unizo en prioriteiten belangenbehartiging

Bekijk hier de realisaties van Unizo belangenbehartiging periode augustus 2014 - juli 2015.   Klik hier om het prioriteitenplan belangenbeharting UNIZO september 2014- augustus 2015 .   Klik hier om het prioriteitenplan van UNIZO West-Vlaanderen voor 2016.  

Vragen van Koekelaarse leden aan UNIZO

Hier vindt een deel antwoorden die Koekelaarse ondernemers gesteld hebben aan UNIZO Koekelare betreffende hun zelfstandige activiteiten (klik hier).