Korting op de transactiekost van de elektronische maaltijdcheque voor handelaars

Sodexo Card, de elektronische maaltijdchequekaart van Sodexo, is een betaalmiddel waarmee uw klant regelmatig wil betalen. Het aanvaarden van dit elektronisch betaalmiddel heeft voor u als handelaar alleen maar voordelen: u trekt meer klanten aan en genereert meer omzet dankzij de communicatieve ondersteuning van Sodexo. Bijkomend verhoogt het gebruik van elektronische maaltijdcheques de veiligheid in uw handelszaak.

Als UNIZO-lid bespaart u op de transactiekost

U wenst de Sodexo Card te aanvaarden in uw handelszaak? Dankzij uw UNIZO-lidmaatschap betaalt u als handelaar slechts 1% transactiekost (met een minimum van € 0,10/trx). Op het totale bedrag dat uw klant met de maaltijdchequekaart betaalt, wordt dus slechts 1% afgehouden (met een minimum van € 0,10/trx).

Voorbeeld: jaarlijks heeft u 24.000 euro omzet die werd betaald met de elektronische maaltijdchequekaart (gemiddeld 100 transacties per maand van gemiddeld 20 euro).

  • Onder het standaardtarief betaalt u in dat geval 441 euro
  • Onder het ledenvoordeel betaalt u 200 euro

Uiterlijk twee weken na uw aanvraag worden de tarieven door Sodexo aangepast, maar niet met terugwerkende kracht.

Dit voordeel is geldig tot 31/05/2020

Hoe genieten van dit voordeel?

  1. U bent reeds geregistreerde klant bij het maaltijdchequenetwerk van Sodexo, maar geniet nog niet van het UNIZO-voordeel: KLIK HIER

  2. U bent nog niet geregistreerd bij het maaltijdchequenetwerk van Sodexo: REGISTREER U HIER