Liantis en UNIZO - compagnons de route voor ondernemers

Als erkend sociaal secretariaat adviseert Liantis dagelijks meer dan 44.000 werkgevers. Met ruim 70 jaar ervaring in personeelsbeleid is Liantis voor kmo’s en de socialprofitsector dé referentie bij uitstek. Eén compagnon de route voor al jouw mensenzaken!

Jouw personeelsadministratie op wieltjes

Medewerkers rekenen erop dat ze tijdig en correct hun loon uitbetaald krijgen. Liantis sociaal secretariaat staat jou als werkgever bij in je loonverwerking, personeelsadministratie en hr-beleid. Zo win je niet alleen een pak tijd, je kan er ook op vertrouwen dat je altijd mee bent met de snel veranderde arbeidswetgeving.

Persoonlijke ondersteuning

Als klant kan je rekenen op een duo van persoonlijke klantenadviseurs die jouw ondernemersverhaal op de voet volgen. Zij krijgen op hun beurt ondersteuning van een kantoormanager en een ervaren kenniscentrum. Liantis zet de schouders mee onder jouw uitdagingen. De Liantis ondersteuning gaat zo ver als jij zelf wil. Want een personeelsadministratie op wieltjes houdt veel meer in dan enkel een stipte loonverwerking. Ook voor pakweg hulp bij sociale inspecties, loon- of sociaaljuridisch advies en de opmaak van een arbeidsreglement kan je bij ons terecht.

Niet 1, maar 37 sociale secretariaten

Dankzij een breed vertakt kantorennet vind je de experten van ons sociaal secretariaat verspreid over het hele land. Bovendien koppelen we onze persoonlijke ondersteuning aan een uitgebreide set aan handige digitale tools. Die toepassingen bezorgen je niet alleen efficiëntiewinst, maar laten je ook toe je personeelsbeleid te baseren op waardevolle cijfers en analyses.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of probleem? Er zit een team van experten klaar om jouw vragen te beantwoorden, stel je vraag hier

 

Meer info: Belastingen, Aftrekbare beroepskosten, Sociaal statuut, Gezondheid-Welzijn-HRM, HRM, Sociaal Secretariaat, Liantis, Starten, Sociale zekerheid, Verzekeringen, Steunmaatregelen, Steunmaatregelen sociaal statuut