23 jun 2021
Zonhoven / Netwerkactiviteit

UNIZO Limburg Summer kick-off - Exclusief voor NIEUWE leden!

Elk jaar breidt onze UNIZO Limburg ondernemersfamilie uit, onder meer met jou! Om dat te vieren, nodigen we je graag uit op een klein zomers coronaproof feestje. Zo kan je ons team eens in het echt ontmoeten (en wij jou) en maak je kennis met andere ondernemers
 
Ons plan? Op woensdag 23 juni heten we je van harte welkom in de Platwijers in Zonhoven. Onze enthousiaste collega’s nemen je mee op pad en onderweg houden we halt bij een aantal partyfoodtrucks. Want geef toe: niets zo gezellig als andere ondernemers ontmoeten met een lekkere cocktail/mocktail in de hand. Even dat festivalgevoel oproepen met zo’n smakelijk broodje. En feestelijk afsluiten met een vers geschept ijsje. De volledige wandeling is circa 4 kilometer en duurt ongeveer een dikke 2 uur.
 
De plaatsen zijn wél beperkt: op 100 inschrijvingen kloppen we af. We zorgen uiteraard voor veilige bubbels, zodat alles coronaproof verloopt. 

Wij hebben er alvast fantastisch veel zin in. Jij ook? 
Claim hier gratis één van de 100 plaatsen.

Praktisch

  • afspraak op woensdag 23 juni
  • startuur: 17u30. We werken in coronaproof groepjes van 10 die om 5 à 10 minuten starten. Het eerste groepje start om 17u30; het laatste groepje om 19u. We laten je 3 dagen op voorhand weten welk jouw exacte startuur is.
  • deelname is gratis, op voorhand inschrijven verplicht
  • deze activiteit is exclusief voor eigenaar-ondernemers en gericht op netwerken & inspiratie opdoen. Daarom vragen we om de partners, kinderen en huisdieren niet mee te nemen.