04 dec 2018
Hasselt / Actuasessie

Future Forward: Jouw toekomst begint nu.

Tijdens Future Forward van UNIZO Limburg creëren we een plek waar je de toekomst kan zien, voelen en proeven. Dat doen we door je te inspireren rond verschillende topics, door trends te concretiseren (wat kan jij daar nú mee doen) en toepassingen te tonen waar je concreet mee aan de slag kan in jouw bedrijf. Jouw toekomst start vandaag!

Ontdek tijdens onze Wake Up Inspiratiesessies over de retailsector, maakindustrie en dienstensector wat jij nu reeds kan vastnemen in jouw bedrijf.

Maak je keuze uit een van de 3 volgende onderwerpen

1. Ontdek de retailer van morgen
Het retail landschap zoals we het vandaag kennen komt onder druk te staan: nieuwe (online) spelers worden geduchte concurrenten, omnichannel is een vast begrip geworden, digitale toepassingen zoals interactieve schermen en augmented reality vinden hun weg in de fysieke winkel, nieuwe business modellen komen naar voren enz.

In deze keynote sessie gaat Laura Boone in op de nieuwe retail wereld. Hoe kan jij zorgen dat je mee bent met deze evoluties en ervoor zorgen dat je je plaats in het landschap behoudt.

2. De evolutie van maakbedrijven
Maker zijn in een wereld waar digitaal steeds vaker een grote rol speelt zit vol met nieuwe uitdagingen en opportuniteiten. Wil jij te weten komen hoe digitaal verschuivingen in je markt veroorzaakt, invloed heeft op je kanaal en klantenrelatie en impact heeft op je product en business model? Dan moet je zeker bij deze workshop aanwezig zijn!

Jo De Ridder heeft ervaring in transformaties bij maakbedrijven wereldwijd en neemt je mee met tastbare voorbeelden.

3. Vrije beroeper van de toekomst
Digitale transformatie is complex en behandeld verschillende aspecten: inzicht, strategie, nieuwe business modellen, leiderschap, roadmap, governance, cultuur…

In deze Keynote zal Aitor Somers de toekomst van vrije beroepen toelichten en een framework bieden om toekomstklaar te worden.

KEYNOTE -PETER HINSSEN-

In zijn keynote geeft de auteur van The Day After Tomorrow zijn blik op de snel veranderende wereld en de gevolgen ervan voor jou als ondernemer.

 

 

KEYNOTE -JAN DENYS-

De arbeidsexpert van Randstad neemt je mee in het hoofd van de werknemer van morgen. Wat moet je vandaag doen om er morgen als werkgever te staan.

 Volledig programma

  • 18u00: Ontvangst
  • 18u30: Start inspiratiesessies de toekomst van Retail, Maakindustrie en Dienstensector
  • 19u15: Pauze
  • 20u00: Intruductie door Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder UNIZO Limburg
  • 20u10: Keynote Peter Hinssen
  • 21u00: Keynote Jan Denys (Randstad)
  • 21u50: Start netwerkreceptie
  • 23u50: Einde