16 mrt 2023
Genk / Actuasessie

Inspiratiecafé i.s.m. VAKlab rond 'groei'

Voor het zesde jaar op rij slaan VAKlab en UNIZO de handen in elkaar voor het Inspiratiecafé. We bouwen deze editie uit rond het thema groeien.  Deze keer nodigen we 3 creatieve ondernemers uit die elk in een andere fase van hun ondernemerschap vertoeven: een starter, een groeier en een internationale speler

Dat resulteert in een boeiende mix voor jou als ondernemer:

bo_tijskens Bo Tijskens van Gftd. Jewelry startte twee jaar geleden haar bedrijf met specialisatie in op maat gemaakte juwelen met een persoonlijk verhaal. In mei 2022 werd ze uitgeroepen tot winnares van het UNIZO Livia Jong Geweld. 
sanne_petit_pourri Sanne van Petit Pourri weerspiegelt haar passie voor illustratie, minimalistisch design en de mooiste letterpress giftcards met geborduurde iron-on ontwerpen, wat leidt tot een uniek giftcard concept. Haar geborduurde ontwerpen zijn handgemaakt met metallic garen voor een extra luxe afwerking. Uitgeknipt en afgewerkt met de hand, zodat elk exemplaar even uniek is als een regenboog in de lucht.
Veerle Berx Veerle van Acro bedding vertelt over de groei van Acro, het internationaliseren van haar business en de opportuniteiten de daarbij kwamen bovendrijven. Acro creëert boxsprings waarbij kennis, vakmanschap en technologie een perfect samenspel vormen.

De inspiratiecafés zijn er voor iedereen bij wie het kriebelt om een eigen zaak te starten en die zich wil laten inspireren door de kennis en de verhalen van ervaringsdeskundigen. Schrijf je gratis in!

PRAKTISCH

  • Wanneer? 16 maart 2022, van 19 u. tot 22 u. 
  • Waar? Kasteel Bokrijk, Bokrijklaan 1 - 3600 Genk
  • Deelname is gratis, op voorhand inschrijven verplicht.

SCHRIJF JE GRATIS IN!

PROGRAMMA

  • 19u00: Ontvangst
  • 19u30: Start Inspiratiecafé
  • 20u30: Einde Inspiratiecafé, begin netwerkavond
  • 22u00: Einde