17 sep 2019
Borgloon / Netwerkactiviteit

Kick-Off UNIZO Heers-Borgloon

We nodigen je graag uit voor het ondernemersevent van het jaar in Heers en Borgloon. UNIZO Heers 2.0 startte begin dit jaar. Onmiddellijk werden er contacten gelegd met ondernemers uit Borgloon. Vandaag kunnen we je met fierheid de samenwerking tussen UNIZO Heers en Borgloon aankondigen met de apotheose tijdens de kick-off op 17 september in Feestzaal Blickenberg, Tongersesteenweg 205, Borgloon.
 
Als special guest kondigen we graag gedelegeerd bestuurder van UNIZO, Danny Van Assche aan. We zijn verheugd met zijn aanwezigheid en het is de ideale en unieke gelegenheid om met den Danny van gedachten te wisselen tijdens de netwerkreceptie.

Netwerken is niet het verzamelen van contacten, netwerken is het planten van relaties. Samen sterk voor alle ondernemers uit onze gemeenten!

Programma
  • 19u30: ontvangst met bubbels van domein Cuvelier
  • 20u00: welkomstwoord door voorzitters Eric Dupain en Marc Vreys
  • 20u10: gedelegeerd bestuurder UNIZO Limburg, Bart Lodewijckx
  • 20u15: gedelegeerd bestuurder UNIZO, Danny Van Assche 
  • 20u30: netwerkreceptie met een hapje, drankje en muziekje
  • 22u30: einde
Inschrijven uiterlijk tot donderdag 12 september. 

We hopen je daar te mogen ontmoeten!

Eric Dupain - Marc Vreys
voorzitters UNIZO Heers-Borgloon
 
Bij belet graag een seintje tot uiterlijk 24 uur op voorhand van de activiteit, zoniet zijn we genoodzaakt een administratiekost van € 30 aan te rekenen.

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 30,00 €
Totaal: 30,00 EUR