24 apr 2019
Hasselt / Netwerkactiviteit / KMO

KMO Keynote: Jos Burgers: Eén fan per dag!

jos burgers
In deze UNIZO KMO Keynote legt Nederlander Jos Burgers haarfijn uit wat de verschillende manieren zijn om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Dit doet hij aan de hand van zijn laatste bestseller, en verkozen tot best verkochte managementboek "Een fan per dag". 

Kom op woensdag 24 april naar de Corda Campus te Hasselt. De ontvangst vindt plaats om 19u30. De lezing start stipt om 20.00u. Achteraf geniet u van een hapje en drankje tijdens de netwerksessie.

jos burgers

Wie is Jos Burgers?

Jos Burgers (1951) is een van de meest gevraagde managementsprekers uit Nederland. Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie was hij ruim tien jaar werkzaam als docent Marketing & Marktonderzoek. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

lees meer over Jos Burgers

Door aan dit evenement deel te nemen steun ook jij het goede doel. Je betaalt €1 extra die integraal gaat naar het goede doel Een Hart voor Limburg. Zij geven de broodnodige steun aan kinderen in een zwakkere maatschappelijke positie, of kinderen die opgroeien met een beperking.  

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 91,00 € Excl. btw
Totaal: 110,11 EUR incl. btw