06 jul 2021
Hasselt / Cursus

OndernemersForum | Haal een overheidsopdracht binnen - nog 2 plaatsen beschikbaar!

Sinds 2017 werd de wet op overheidsoverdrachten voor ondernemers vereenvoudigd. Overheidsopdrachten bieden bedrijven enorme kansen om zich commercieel te ontwikkelen. Ze lopen nu ook van bestek tot offerte online wat zorgt voor meer transparantie, maar vooral minder administratiekosten.

Wil jij te weten komen voor welke opdrachten je in aanmerking komt en wat de selectiecriteria zijn? Wil je wegwijs geraken in de online tool en de procedure? Schrijf je dan in voor dit boeiend traject.

Na afloop van dit boeiend traject heb je een zicht op alle instrumenten en de nodige vaardigheden onder de knie om succesvol overheidsopdrachten binnen te halen.

Door wie?

Anja Palmaerts, zaakvoerder van APeXPRO en docent gespecialiseerd in de wetgeving overheidsopdrachten.

Voor wie?

Of je nu in IT, events, diensten, voeding, zorg, producten, meubilair, of bouw zit,... elke ondernemer kan deelnemen aan overheidsopdrachten.

De sessies lopen van 09.00u tot 17.00u met een middagpauze van 12.00u tot 13.00u.  

Corona

Afhankelijk van de coronamaatregelen die op dat moment van toepassing zijn voorzien we het maximum van wat aan catering mogelijk is.  De vereiste veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden worden ook toegepast.  De luchtkwaliteit wordt permanent gecontroleerd met een CO2-meter.

Een organisatie van:

Sessies

Dinsdag 06/07: Kennismaking met e-procurement en de wet rond overheidsopdrachten
 • We maken kennis met de wet op overheidsopdrachten en leren meteen om aanbestedingen terug te vinden.  Termen als e-Notification en e-Tendering zijn voorgaan voor jou geen onbekenden meer.  
 • Je leert alles over de drempelbedragen en indieningstermijnen.  
 • Je krijgt zicht op de procedures en hoe je een offerte moet indienen.  Hoe speel je best in op de selectie en gunningscriteria.  
 • Ten slotte bekijken we het Europees Aanbestedingsformulier.
 • Je krijgt de opdracht mee om tegen de volgende sessie enkele interessante aanbestedingen voor jouw bedrijf te vinden zodat je hiermee aan de slag kan.
   
06/07/2021 - 09:00 - 17:00
Vrijdag 09/07: De uitvoering van de opdracht en e-procurement - Ga aan de slag
 • Vandaag bekijken we hoe de gunning verloopt en welke beroepsmogelijkheden er zijn.  En hoe je de overheidsopdracht moet uitvoeren.  
 • Ook wordt het je duidelijk aan welke regels rond de borgtocht je moet voldoen.
 • Deze tweede dag ja je ook samen met Anja aan de slag rond een interessante aanbesteding die je gevonden hebt. Ook kunnen we gevalstudies bespreken die de deelnemers zelf aanbrengen.
09/07/2021 - 09:00 - 17:00
Prijzen
 • Niet-leden: 400,00 EUR Excl. btw
 • UNIZO leden: 400,00 EUR Excl. btw