28 apr 2021
/ Online activiteit

Online Inspiratiecafé | Ondernemende vakmensen over hun verkoopskanalen

Laat je inspireren tijdens ons online inspiratiecafé.

Ben je een maker/vakman/vakvrouw en vraag je je af welke verkoopkanalen voor jou het meest geschikt zijn? Laat je dan inspireren door deze vaklui: Nedda El-Asmar (Studio Nedda), Liane Castermans (Studio Liane Castermans) en Sven Croes (Het Spelhuis

Deze editie van het Inspiratiecafé focust op verschillende verkoopkanalen. Het Spelhuis verkoopt producten via een winkel, een eigen webshop en bol.com. Liane heeft ook een eigen webshop en verkoopt daarnaast producten via Instagram, de Bokrijkshop, Design Conceptstore en het online platform Wanderful Design. Nedda El-Asmar verkoopt haar ontwerpen aan bedrijven zoals Hermès, Serax en Demeyer, die haar producten dan verder verkopen.

VAKlab organiseert deze avond samen met UNIZO Limburg.

Praktisch

  • Locatie: Online – link wordt bezorgd na inschrijving
  • Datum: 28 april 2021

Programma:

  • 18u45    Online ontvangst
  • 19u00    Panelgesprek met Liane Castermans, Nedda El-Asmar en Sven Croes
  • 20u30    Stel je ondernemersvragen online aan onze experten 

Heb je nu reeds een vraag voor de ondernemers? Die mag je op voorhand stellen, dan komt het zeker aan bod tijdens het debat.

Stel je vraag

Geïnteresseerd? Deelname is gratis, inschrijven kan via onderstaand formulier

Heb jij vragen voor onze ondernemers m.b.t. het verkopen verschillende platformen? Welke platformen werkten voor hun? Laat je vragen onderaan het inschrijvingsformulier achter en wij stellen ze aan deze drie ondernemers.

Voor wie?

De inspiratiecafés zijn er voor iedereen bij wie het kriebelt om een eigen zaak te starten of die reeds een zaak hebben en die zich willen laten inspireren door de kennis en de verhalen van ondernemers.

In samenwerking met:

Bokrijk