09 nov 2021
Hasselt / Actuasessie

(R)evolutie: een strategische, ruimtelijke en digitale boost voor ondernemers

(r)evolutie

De post-corona-uitdaging: zie ze niet als een extra last, maar als een unieke opportuniteit om jouw bedrijfsorganisatie opnieuw te ontwerpen. Matty Paquay (Paquay & Associates) vertelt waarom jij daarbij NIET moeten kijken naar jouw bedrijf vandaag, wel naar het bedrijf dat je over 5 jaar hoopt te hebben. Vervolgens inspireert Jo Peters (UPspace/Deusjevoo) jou met waanzinnig leuke én efficiënte toepassingen voor kantoor- en thuiswerk. Interactief wordt het sowieso! Tot slot verklapt Yoeri Severy (Yappa) zijn allerbeste tips om vlot digitaal samen te werken met collega’s, leveranciers en klanten. 

Praktisch

  • Datum: dinsdag 9 november 2021
  • Locatie: Dit is een hybride event. De fysieke plaatsen in Mediahuis Hasselt zijn volzet, maar schrijf je zeker gratis in om online deel te nemen.

Programma

  • 19u00: onthaal 
  • 19u30: welkomstwoord door Bart Lodewyckx, UNIZO Limburg
  • 19u35: Matty Paquay, Paquay & Associates: ontwerp nu je bedrijfsorganisatie
  • 20u05: Jo Peters, UPspace/Deusjevoo: future proof werkomgevingen
  • 21u05: Yoeri Severy, Yappa: digitaal samenwerken met klanten en leveranciers
  • 21u35: netwerkreceptie (enkel voor de fysiek aanwezigen in Mediahuis)

Op het programma

Matty Paquay (Paquay & Associates)
Matty PaquayMet welke verwachting komen medewerkers uit de coronalockdown? Wat zijn de verwachtingen rond thuiswerk en durft iedereen die ook uitspreken? Verliest een bedrijf waardevolle medewerkers als het niet voldoende thuiswerk toestaat, en als het wordt toegelaten, onder welke voorwaarden kan dat dan best? Het is slechts een kleine greep uit de vragen waar Matty Paquay, samen met de klanten uit zijn adviesbedrijf Paquay & Associates, een antwoord op zoekt. En hij laat ons meekijken in die leerrijke zoektocht. 

Zijn ervaring leert dat het antwoord voor elk bedrijf anders is. En dat niet de behoefte van de ondernemer, noch die van de medewerkers de beste leidraad is, maar wel de behoefte van het bedrijf zelf. Interessant is dat Matty ons uitdaagt om deze post-corona-uitdaging niet als een extra last te zien, maar als een unieke opportuniteit om de bedrijfsorganisatie helemaal opnieuw te ontwerpen

In zijn uiteenzetting zal Matty ons duidelijk maken waarom ondernemers en CEO’s daarbij NIET moeten kijken naar hun bedrijf vandaag, wel naar het bedrijf dat ze over 5 jaar hopen te hebben. Tegelijk toont hij een aantal valkuilen die dat proces in heel wat bedrijven nu al onderuithalen.

Meer info: paquay-group.com

Jo Peters (UPspace & Deusjevoo) 
Jo PetersJo Peters en Better minds at work vergelijken het kantoor met een aquarium vol vissen. Daarin heeft elke vis andere noden en wensen om in leven te blijven. En net dat geldt ook voor jou en je medewerkers op kantoor! De ruimte waarin je werkt, speelt een essentiële rol. Elk individu is anders en heeft een andere omgeving nodig om te kunnen schitteren in zijn of haar job. Aangezien de toekomst van werk bestaat uit een hybride context is het nog essentiëler om de kantoorplek tot een perfect aquarium vorm te geven. Hoe je dat doet kom je te weten in deze keynote. 

Daarnaast geven we je inzichten in de link tussen mindset en M³. We leggen de link tussen je werkruimte en je job, met andere woorden hoe kan je interieur je werk stimuleren? Focus en samenwerken vragen een andere invulling van de ruimte. Een must-see indien jij je werkomgeving futureproof wil vormgeven!

Meer info: upspace.be

Yoeri Severy (Yappa)
Yoeri SeveryDe digitalisering ging sneller dan ooit...niemand die nog zal opkijken van een meetingverzoek met een Zoom-linkje in. Maar als we verder kijken: hoe kan digitaal dan de werking van je kmo blijvend ondersteunen?

Yoeri geeft een korte inkijk in de tools die helpen om samen te werken, processen te stroomlijnen en te communiceren. Hoe gaan we naar een paperless office? Hoe hou je de voeling met je medewerkers? Is asyncroon meeten de manier om post-corona te overleggen? Hij deelt de positieve en minder positieve ervaringen met tools in teams.

Meer info: yappa.be

liantis