23 sep 2019
Hasselt / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak

Starten als zelfstandig ondernemer

UNIZO Startersservice brengt kandidaat-ondernemers zo dicht mogelijk bij de realiteit van het ondernemerschap d.m.v. infosessies, workshops en individuele begeleidingen.  

Met de infosessie ‘starten als zelfstandige ondernemer’ begeleiden we je doorheen de praktische kant van het ondernemerschap: van startvoorwaarden, juridische vormen, subsidies en steunmaatregelen tot sociaal statuut, boekhouding en btw.

Onze startersadviseur beantwoordt je specifieke vragen en geeft praktische tips voor een sterke start. Daarnaast wordt ook de aanzet van een goed ondernemingsplan onthuld en gaan we in op mogelijke vormen van steun en subsidies.

Activiteit in samenwerking met Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming - SYNTRA

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 25,00 €
Totaal: 25,00 EUR