25 apr 2019
Houthalen-Helchteren / Netwerkactiviteit

UNIZO Houthalen-Helchteren - Wat kan Google voor u betekenen?

Klanten bereiken online is een actueel thema waar veel ondernemers graag in vooruit willen. Alleen lijkt dat vaak een kostelijk, technisch en tijdrovend verhaal. Bovendien verandert het online landschap zo snel dat het steeds moeilijker wordt om in te zetten op de juiste dingen die hun waarde nog lang zullen opbrengen. Met de komst van nieuwe technologieën zoals augmented en virtual reality staat de volgende uitdaging alweer om de hoek. Hoe moet je hier als ondernemer mee omgaan?

Tijdens deze sessie maakt u kennis met de belangrijkste Google diensten en social media kanalen die u zullen helpen om voor lange tijd een breed publiek te bereiken met uw boodschap. We tonen wat de toekomst van het internet voor u in petto heeft en hoe u in kan zetten op de juiste tools en apps om klaar te zijn voor die toekomst. We tonen u live hoe u eenvoudig zelf met 360° beelden in Google Street-view en YouTube aan de slag kan om een blijvende indruk te maken bij uw klanten.
 
Tot slot tonen we hoe u veel efficiënter gebruikmaakt van uw Smart-Phone zodat u vele uren per maand kan besparen door slim de aanwezige functies te benutten.
Kortom een interessante en interactieve avond vol praktische tips & tricks waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.
Programma:
 
  • 19u45 - Onthaal
  • 20u00 - Verwelkoming door Sandra Wouters voorzitter UNIZO Houthalen-Helchteren
  • 20u05 - Emiel Jans van Up to date webdesign
  • 21u30 - Start netwerkreceptie
  • 22u30 - Einde
Snel inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 15,00 €
Totaal: 15,00 EUR