25 apr 2019
As / Netwerkactiviteit

UNIZO Livia: Netwerkdiner & Inspiratieavond @ Mardaga voor vrouwelijke ondernemers

Zakelijke banden aanhalen en je onderneming een boost geven doe je met onze succesformule 'Netwerkdiner & inspiratie-avond voor vrouwelijke ondernemers'. 

Graag verwelkomen wij je op dit exclusieve netwerkdiner in het prachtige decor van hotel - restaurant Mardaga

Al meer dan 107 jaar is Hotel Mardaga in As een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. Het hotel ligt midden in het groene hart van Limburg, het Nationaal Park Hoge Kempen.

Laat u verleiden door de verfijnde keuken op basis van verse en seizoensgebonden ingrediënten. De chefs Lenard Palermo en Bo Frei zijn twee jonge ambitieuze koks die heel hun passie en ambities hier laten blijken. Alle gerechten worden op een pure manier klaargemaakt om zo de natuurlijke smaken het best tot hun recht te laten komen.

PROGRAMMA

  • 19.00u: ontvangst
  • 19.30u: verwelkoming door Ann Draye, voorzitter UNIZO LIVIA
  • 19.35u: aan tafel - tussen elk gerecht wordt er van plaats gewisseld voor optimale netwerking

Ook deze editie zal er gebruik gemaakt worden van de Inspiratiekaartjes. Hier zullen opgedane ideeën van collega-onderneemsters op genoteerd worden, die je later kan toepassen in je eigen bedrijf. 

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 80,00 € Excl. btw
Totaal: 96,80 EUR incl. btw