04 apr 2019
Hasselt / Netwerkactiviteit / KMO

UNIZO Ondernemerscafé @ Radisson BLU Hasselt

ondernemerscafeIn 2009 opende op de bovenste verdieping van het Radisson BLU Hotel in Hasselt de Sky Lounge, een unieke bar op het hoogste gebouw van de stad. UNIZO Limburg zocht in 2011 een unieke locatie voor een nieuw event en viel meteen voor het concept van de Sky Lounge. Het 'Ondernemerscafé' was geboren.

Nu, na 8 jaar, gaan we terug naar de roots van het Ondernemerscafé. We nodigen je dan ook graag uit voor 3 netwerkrondes en een leuke drink achteraf met uitzicht over Hasselt by night.

Programma

  • 19.00u: onthaal
  • 19.30u: start van 3 netwerkrondes met collega-ondernemers
  • 20.30u: drink in de Sky Lounge
  • 23.00u: einde

Deelnameprijs = inclusief hapjes en drank tot 23u.

Schrijf nu in en zorg alvast voor voldoende naamkaartjes!

Presenting partner:

proximus

.

.

Door aan dit evenement deel te nemen steun ook jij het goede doel. Je betaalt €1 extra die integraal gaat naar het goede doel Een Hart voor Limburg. Zij geven de broodnodige steun aan kinderen in een zwakkere maatschappelijke positie, of kinderen die opgroeien met een beperking.  

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 81,00 € Excl. btw
Totaal: 98,01 EUR incl. btw