28 mei 2019
Oudsbergen / Netwerkactiviteit

UNIZO Oudsbergen - Masterclass Vrouwelijk Leiderschap

Beste Ondernemer
 
Op dinsdag 28 mei organiseert UNIZO Oudsbergen  een "Masterclass Vrouwelijk Leiderschap" met top Coach Yulia Stark. Dit is een vervolgtraject van de sessie van vorig jaar. Maar nieuwkomers kunnen perfect instappen. Deze sessie is enkel toegankelijk voor vrouwen.
 
Over de spreekster:
Yulia Stark is een auteur en veelgevraagd internationaal spreekster in oa. Londen, Amsterdam, Las Vegas, Brussel, Los Angeles, Sofia, en ga zo maar verder. Het boek "Master Your Reality" komt voort uit haar pen en tevens is ze de oprichtster van the "Femeninity and Business" (FAB) Academy. Zo heeft ze reeds duizenden vrouwen wereldwijd geholpen om hun zaak te laten bloeien vanuit hun passie.
 
Over de workshop:   Wil je groeien als onderneemster?
Zodat je kan leven en werken op jouw manier?
Heb je die stap gezet naar ondernemerschap in hoofdberoep, maar haal je daar onvoldoende resultaat uit?Heb je veel ideeën, veel plannen, maar kom je er maar niet aan toe?   Wil je ook krachtige keuzes maken? En wil je daarnaast in contact komen met gelijkgestemde, ambitieuze dames? Dames die ook hun eigen succes actief achterna streven?
Kom dan naar de Masterclass Vrouwelijk Leiderschap!
 
In deze interactieve class:
★ Krijg jij de tools om dichter bij jezelf te komen, in balans te zijn en je focus te bewaren
★ Leer je wat jou tegenhoudt en hoe je dit kan overwinnen
★ Leer je welke twee belangrijkste stappen je direct moet nemen om jouw doorbraak te realiseren
 
Tijd:
19.30 uur Ontvangst
20.00 - 22.00 uur Masterclass Vrouwelijk Leiderschap
22.00 - 23.00 uur einde / netwerken

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 10,00 €
Totaal: 10,00 EUR