21 jun 2021
Pelt / Netwerkactiviteit

UNIZO Pelt: Netwerkwandeling 'de langste dag'

21 juni is de langste dag!  Heel veel dag en vooral avond om van te genieten dus.  En is er een mooiere plek om dat te doen in ons eigenste Hobos?  

Wist je trouwens dat het veel makkelijker is om al wandelend een gesprek aan te knopen?  De perfecte manier om je collega ondernemers te leren kennen of nog eens ongedwongen bij te praten!

Schrijf je in voor onze netwerkwandeling en geniet samen met ons van de mooie omgeving en achteraf van onze plaatselijke specialiteiten.

Programma:

  • 19u15: ontvangst op het landgoed Hobos, Bosland (Winnerstraat) 
  • 19u30: uitleg over het landgoed door de gidsen Carine Vangerven en Henri Naus
    Carine heeft als fotografe veel contact gehad met voormalige bewoonster van het landgoed en is nauw betrokken bij het uitwerken van een nieuwe bestemming van dit gebied .
    Henri, als bezieler van de plaatselijke Heemkundige kring ,  zal uitleg geven over het historisch kader met bewoner indertijd, Drossaard Clercx , bestrijder van de Bokkenrijders.
  • 20u00: vertrek wandeling van ongeveer 1 uur

Bij terugkomst wacht het lekkere Hobosbier met versnaperingen.

Waar vertrekken we:

Mogen wij vriendelijk vragen om ons te verwittigen indien je toch niet kan komen? Kosteloos annuleren kan tot en met vrijdag 18 juni 2020 via e-mail aan wendy.vandeput@unizo.be. Wie niet of laattijdig annuleert, rekenen we een no show fee aan van €15

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien via mediakanalen kan worden gebruikt.

Prijzen
  • Niet-leden: 15,00 EUR
  • UNIZO leden: Gratis