26 feb 2019
Riemst / Actuasessie

UNIZO Riemst "Wat kan google voor u betekenen?"


 

Weet jij al wat de toekomst voor ons in petto heeft? Google, social media, spraaktechnologie... Deze thema’s zijn geen science fiction meer en hebben een steeds grotere invloed op onze manier werken en zaken doen. Toch blijft het voor veel ondernemers moeilijk om de impact hiervan op hun business in te schatten. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 februari 2019 om 20u00 bij Melograno, in samenwerking met Up-to-Date Webdesign dit Google seminarie.

Eenvoudig hoger staan in de zoekresultaten van Google

Een website alleen is niet meer genoeg om goed gezien en gevonden te worden online. Iedereen gebruikt Google en (bijna) iedereen is actief op social media. Het wordt steeds belangrijker om in te zetten op deze digitale media met je bedrijf. Alleen lijkt dat vaak een kostelijk en tijdrovend verhaal. Emiel Jans brengt je een duidelijk verhaal waar je meteen mee aan de slag kan. Tot slot toont hij hoe je met zijn strategie dankzij een Smart-Site in één klik overal automatisch up-to-date bent en bereik je een veel groter publiek online.

Nuttige tips om veel meer uit je smartphone te halen

De smart-phone is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er ondertussen wel één op zak. Maar weet jij ook echt het meeste uit dit toestel te halen? Wij geven je een hele boel handige tips om efficiënter om te gaan met je smart-phone en helpen je zo dagelijks veel tijd te besparen.

UP-TO-DATE WebDesign is een ervaren familiebedrijf opgericht door Ivan Jans, Emiel Jans en Bert Jans. Emiel heeft reeds verschillende infosessies gegeven bij verschillende lokale afdelingen. De reacties waren zeer positief, door de vlotte, duidelijke en gestructureerde aanpak. Soms was verbijstering over de toekomstmogelijkheden niet ver weg. 

Programma

  • 19u45: Ontvangst
  • 20u00: Welkomstwoord door voorzitter Wilfried Bruggen  
  • 20u05: Infosessie met Emiel Jans - Up-To-Date webdesign
  • 21u30: Netwerkreceptie
  • 22u30: Einde

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden UNIZO: € 25,00
Totaal: 25,00 EUR