21 apr 2021
/ Netwerkactiviteit

UNIZO Speeddate

speeddateIntuïtief, eenvoudig, gezellig én heel efficiënt. Dat is exact wat je kan verwachten van onze online speeddate op woensdag 21 april. Perfect om op 1,5 uur minstens 15 andere ondernemers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. En bovendien helemaal gratis voor UNIZO-leden!

Hoe?

Wonder.me is een makkelijke tool, technisch eenvoudig en handig in gebruik. Voor onze speeddate zullen we verschillende bubbels creëren waarin je heel efficiënt online kan netwerken. Elke bubbel telt een moderator die er de schwung in houdt en ervoor zorgt dat het netwerken vlotjes verloopt. Bovendien wisselt elke bubbel voortdurend van samenstelling, zodat je na anderhalf uur circa 15 ondernemers ontmoet hebt. Wij hebben er alvast superveel zin in, jij ook?

Schrijf je in!

Afspraak op 21 april om 12u30. Deelname is gratis voor UNIZO-leden, op voorhand inschrijven verplicht. Mis dit niet en registreer je nu. Einde van de speeddate is voorzien om 14u. Enkele dagen voor het event krijg je de login-gegevens toegestuurd.

Door deelname ga je ermee akkoord dat jouw contactgegevens met de effectief aanwezige deelnemers van deze speeddate worden gedeeld.

In samenwerking met:

Prijzen
  • Niet-leden: 20,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: Gratis