Waarschuwingsbericht

Onze verontschuldigingen, deze activiteit is helaas volzet.
04 jun 2020
/ Cursus

Versterk jouw bedrijf online met sociale media (VOLZET)


Val op met sterke visuele inhoud. Bereik, vervoer en overtuig bestaande en nieuwe klanten van je boodschap en maak ze fans van je merk. Laat Facebook en Instagram voor jou werken, in plaats van andersom.

In 5 boeiende digitale bijeenkomsten tonen socialemedia-experten Jo Hendriks en Saskia Goffin van Brainrangers enerzijds hoe jij jouw zaak beter kan doen scoren op sociale media, anderzijds hoe jij de beleving in jouw zaak boeiend en vol enthousiasme kan overbrengen naar jouw publiek. Elke sessie is daarenboven telkens doorspekt met concrete voorbeelden.

Een online traject van 5 sessies van 90 minuten

In een digitale klas krijg je heldere uitleg van de experts en kan je live en interactief vragen stellen en overleggen met anderen tijdens de sessie. Achteraf kan je alles ook nog eens rustig op je eigen tempo nakijken en krijg je een aantal eenvoudige taken mee om de opgedane kennis dadelijk in de praktijk te brengen. Gedurende het traject staan de lesgevers steeds voor je klaar om je vragen via chat op te vangen. Kortom: heel praktische sessies waar je telkens zaken opsteekt die je onmiddellijk kan toepassen in jouw zaak. 
 
Praktisch

  • deelname : 380 euro, excl btw, maar gelet op deze moeilijke tijden bieden we dit gratis aan en enkel op uitnodiging!
  • aantal deelnemers is beperkt tot 15, zodat jouw vragen behandeld kunnen worden én je ook zaken kan opsteken van collega-ondernemers 

Sessies

Sessie 1: Storytelling

"Geef me reclame en ik scroll weg, geef me een verhaal en ik blijf kijken.” De basis van goede, online inhoud is een sterk verhaal. We zoomen in op jouw horecazaak en bedenken toffe invalshoeken om je online volgers mee te nemen in jouw origineel bedrijfsverhaal. Je leert unieke inhoud creëren die klanten bijblijft. Zo bouw je ook online (en offline) een sterke klantencommunity.

04/06/2020 - 19:30 - 21:00
Sessie 2: Professioneel fotograferen met je smartphone

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden, maar dat geldt niet voor alle foto’s. Want een beeld moet aanspreken en kwalitatief sterk zijn. De online concurrentie is namelijk niet min. Topfoto’s schieten van je producten, projecten, personeel of klanten? Daarvoor hoef je geen fotograaf in te schakelen. Dat doe je gewoon met je smartphone. Na deze les scoor je professioneel fotomateriaal voor je zaak  in 1,2,3 die je kan inzetten op jouw sociale media.

11/06/2020 - 19:30 - 21:00
Sessie 3: Neem je klanten mee op pad in een vlotte vlog

Spring met je onderneming op de kar van het ‘vloggen’. Videobloggen is een krachtige manier om te connecteren met je publiek en anno 2020 heel hot. Je leert tijdens deze sessie hoe je met je smartphone en enkele tools een eenvoudige videoblog maakt. Plaats dit authentiek stukje videomateriaal vervolgens op je website of op je sociale media en spring in het oog (en in het oor) bij  je klant.

18/06/2020 - 19:30 - 21:00
Sessie 4: Maak zelf je online huisstijl

Naast sterke beelden en een goed verhaal moet je online inhoud er ook nog tussenuit springen met je eigen huisstijl. We tonen je de in’s en out’s van een online tool om je  online posts helemaal in lijn te zetten met de kleuren, de logo’s en de stijl van je bedrijf. Zelfs zonder je posts te lezen kan je klant ze gaan herkennen op sociale media en blijf je jouw concullega’s een stapje voor.

25/06/2020 - 19:30 - 21:00
Sessie 5: Campagnes en promoties

Met een goed verhaal en knappe visuele content kan je niet alleen je bestaande, maar ook nieuwe klanten bereiken. We tonen je hoe je de kracht van Facebook en Instagram kunt inzetten om met een piepklein budget, heel effectief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. We maken samen een kleine reclamecampagne, zoeken nieuwe prospecten en meten de resultaten.

02/07/2020 - 19:30 - 21:00